9th October 2011, 17:41
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
saramon
Una dintre metodele de a susține un site prin backlinkuri este crearea unor bloguri adiacente site-ului principal. Cât de mare influență pot avea acestea dacă nu sunt construite pe domenii proprii, ci pe platforme gen wordpress sau blogspot?
Merită să-mi pierd timpul cu așa ceva sau mai bine, pentru rezultate relevante, investesc în cumpărarea unor domenii?
Eu am inceput viata de blogger acum 2 ani jumate pe blogger apoi wordpress. Acum circa 4-5 luni mi-am luat domeniu personal.
Blogul pe wordpress (subdomeniu) mi-a prins excelent, apoi cand mi-am luat domeniu doar am bagat baza de date cu posturi pe domeniu si nu am pierdut nimic. Daca nu ai bani de domeniu, fati pe subdomeniu si te va ajuta. Iti recomand mug.ro este un host de 5 gb pe care vei avea toate facilitatile oferite de orice alt host si este gratis, vei functiona pe wordpree si va fi ok pana vei lua domeniu (apoi vei putea baga toate bazele de date in noul host daca vei achizitiona unul platit) pe acesta ai trafic nelimitat, sper ca am fost de ajutor si daca ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma oricand.
8th November 2011, 19:14
2 out of 3 members found this post helpful.
Domeniul platit e clar mai bun decat unul pe o platforma gratuita. Ideea e ca pt a avea un backlink valoros, sursa lui trebuie sa fie de calitate. De ce sa investesti in a avea calitate pe blogspot sau wordpress...cand munca depusa de a-l aduce la un anume nivel chiar merita efortul de a cumpara un domeniu si un hosting. Decat zic.
12th November 2011, 09:52
0 out of 1 members found this post helpful.
Intai wordpress, apoi domeniu
12th November 2011, 10:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Intotdeauna domeniul propriu este mai bun, in primul rand ai siguranta ca va fi al tau permenant, daca wordpress hotaraste ca numai este de acord cu site-ul tua pirzi toata munca, dac anu ai un domeniu propriu, si apoi pentru SEO este clar un avantaj, de fapt sunt multe avantaje SEO pe care nu are rost sa le enumar
Iti recomand mug.ro este un host de 5 gb pe care vei avea toate facilitatile oferite de orice alt host si este gratis,
Ai +1 de la mine pentru aceasta informatie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama