Doresc deschiderea unui site de intrebari si raspunsuri,bine nu stiu daca se merita sau nu dar incerc si vreau sa stiu pe ce e mai bine sa il optimizez:
Content sau cuvinte cheie ?
Doresc deschiderea unui site de intrebari si raspunsuri,bine nu stiu daca se merita sau nu dar incerc si vreau sa stiu pe ce e mai bine sa il optimizez:
Content sau cuvinte cheie ?
optimizare priveste atat contentul cat si cuvintele cheie, mai mult de atat, contetul iti genereaza cuvintele cheie.
Nu se pot pune cuvinte cheie fara continut.
Axeaza-te pe continut, este cel mai important lucru, restu vine de la sine.
da stiu ,dar ma refeream la cuvintele cheie principale ..cineva care detine un site de genul acesta mi-a spus ca e bine sa il optimizez pe continutul membrilor.
regret, dar nu inteleg ce vrei
asker.ro , ceva de genul vreau sa fac si eu si tipul mi-a spus ca el a optimizat site-ul lui pe content .
Cred ca a ales cuvinte cheie pe baza contentului.
nu, el cred ca se intreaba daca ar putea sa isi lase contentul in seama membrilor sau ar trebui sa il dirijeze el.
siteurile de genul ala se cresc pe contentul utilizatorilor, trebuie sa moderezi mereu continutul ca sa fi sigur ca este on-topic si nu ai probleme de irelevanta... fiecare pagina de intrebare trebuie sa aiba un subiect si un cuvant cheie pe care il urmareste... chiar daca nu in mod express.. asta dirijezi tu printr-o metoda proprie.. dar in principiu continutul este oferit de utilizatori si e greu de optimizat astfel.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Cel mai important, parerea mea, la un astfel de site fie ca sunt putini utilizatori la inceput e sa ai pe cineva care sa ofere raspunsuri de calitate.
Daca eu intru sa intreb ceva pe un nou site si nu aleg tpu sau asker unde imi raspund alti membri cu raspunsuri irelevante, in general nu primesc raspuns pentru ca nu pierde nimeni timpu pe un site necunoscut sa citeasca el si sa raspunda altora. Axeaza-te pe asta si o sa te recomande utilizatorii daca sunt multumiti de raspunsurile pe care le primesc.
D R G
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)