nu mai incep un nou topic ci scriu aici: stie cineva cum se adauga codul de la wta.ro pe un wordpress? cand il pun imi apare aiurea si am citit ca ii din cauza unui javascript. am cautat pe google insa ce am gasit nu a mers.
[Topic nou]
nu mai incep un nou topic ci scriu aici: stie cineva cum se adauga codul de la wta.ro pe un wordpress? cand il pun imi apare aiurea si am citit ca ii din cauza unui javascript. am cautat pe google insa ce am gasit nu a mers.
[Topic nou]
Ultima modificare făcută de Krumel; 26th May 2011 la 07:38.
In ce fisier l-ai adaugat tu mai exact?
De obicei, 'restul' de coduri se pun in footer.php, inainte de inchiderea body-ului si hmtl-ului.
am incercat sa il pun de la meniu, mai exact in widgets.
normal si in widget-urile temei ar trebui sa fie afisat (in sidebar). verifica codul pe care il copiezi de pe siteul wta sa fie ok
Il poti pune in footer.php, este cel mai sanatos. In caz ca il vrei pozitionat poti folosii o clasa/id.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Eu il am in widget si merge fara probleme. Poti sa dezvolti un pic 'apare aiurea'?
merge foarte bine in widget.
Acum daca ai weedget, ca si footer merge acolo,. Depinde de preferinte, dar el deobicei se pune in partea de jos a paginii
Daca nu reusesti, poti lua adresa mea de Messenger, si te pot ajuta
st_ro_start(29646, "", "", ""); si dupa asta imi apare butonul de la wta. daca apas pe wta intru direct pe siteul lor, iar daca apas pe st_ro_start(29646, "", "", ""); intru la vizitele blogului. am incercat codul html si xhtml de la wta insa la toate imi apare la fel.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)