Salutare,
Ce parere aveti despre ARBOContext pentru promovarea unui site de sanatate in limba romana (e vorba despre NETMEDIC.ro). Am mai incercat TextAd pentru un site educational, dar nu prea a functionat.
Salutare,
Ce parere aveti despre ARBOContext pentru promovarea unui site de sanatate in limba romana (e vorba despre NETMEDIC.ro). Am mai incercat TextAd pentru un site educational, dar nu prea a functionat.
ce parere sa am, una buna, numai ca sunt prea putini clienti pentru asa ceva.
Dar stii cumva in ce forma sunt reclamele? Bannere sau coloane/linii de text (gen AdSense)?
Uite aici ai 2 cuvinte subliniate si mai apar reclame gen adsense, dar vad ca nu apar acum pe site.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Am inteles. In schimb nu ma prind de o chestie. In interfata de administrare, de unde pot incepe o campanie de "a castiga bani", nu de "a da bani"![]()
Pai scrie in stanga "Vreau sa primesc bani".
Offtopic, te rog aranjeaza-ti semnatura. Ai voie doar 2 linkuri.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Da, dar de acolo iti faci cont, iar apoi dupa autentificare ajungi in pagina asta http://www.arbocontext.ro/uippc/ucetprehled.bb. Asta e pagina cu problema.
Scuze pentru semnatura. Nu am stiut.
Se pare ca nu am noroc. Am gasit un raspuns pe blog-ul unui individ care incerca sa faca acelasi lucru
Deocamdata reteaua este inchisa: nu acceptam site-uri care nu au contract cu ARBOmedia pentru reprezentare in fata pietei de publicitate. Serviciul ARBOcontext este un serviciu gandit ca extensie pentru mandatele existente. In masura in care vom gasi justificat, vom permite si altor site-uri sa poata castiga bani cu ajutorul ARBOcontext.
Deocamdata nu poti sa castigi din noul sistem oferit de arbomedia decat daca esti in reteaua lor, insa daca vrei sa iti faci reclama, deci sa dai bani, nu te opreste nimeni. Eu consider ca merita atata timp cat tu o sa platesti in acelasi fel in care ai face-o la google.
Platesti per click, si in functie de CTR-ul pe care il vei avea, pretul pe care trebuie sa il platest per click dat de un vizitator in reteaua Arbomedia va scadea. Astfel daca ai un CTR foarte bun, poti ajunge sa platesti 0.02 RON/click(deci un vizitator), ceea ce zic eu e chiar foarte acceptabil. Undeva pe site la ei gasesti si formula de calcul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)