@lovelofe Da, am targetat si "idei de cadouri" in cadrul unui ad.
@lovelofe Da, am targetat si "idei de cadouri" in cadrul unui ad.
gata si-a revenit.
eu as da gift card cadou, dar romanii sunt reticenti + daca te vede cineva cu gift card zice ca faci frauda: "adica cum domnle n-are nume/semnatura pe el?"l
l.e. am mai citit pe site si am observat ca e decat pentru parteneri, am crezut ca e universal.
Ultima modificare făcută de Krm; 27th October 2010 la 02:46.
Toate drumurile duc la Targoviste
@Krm Cardul Cadou sau Voucher-ul Cadou poate fi utilizat doar in reteaua de magazine/locatii care apartin brand-ului de la care a fost cumparat. De exemplu daca alegi un voucher de la Marocco Spa, posesorul Voucherului il va putea utiliza doar la Marocco Spa. Exista si o varianta electronica, in care destinatarul primeste pe email un cod, cu care isi alege singur de pe giftcardmall.ro Cardul sau Voucherul dorit.
Cred ca va mai dura ceva timp pana oamenii vor deveni mai deschisi pentru un astfel de cadou.
Ne pare rau, dar aceasta pagina nu exista.
Apasati aici pentru a va intoarce la prima pagina!
la gift carduri eletronice category ... pagina inexistenta, am fost curios sa vad ce se afla in spatele "vrei sa oferi sa etc etc" din slide pictures si nu am gasit nimic.
Inainte de a promova un magazin virtual fii sigur ca functioneaza corect si in folosul potentialilor cumparatori fiecare link, fiecare colt ascuns caci conteaza.
Later edit: Emailul de confirmare a contului mi-a ajuns in spam. Corecteaza si asta !
Pentru a mari conversia incearca sa faci propuneri de exceptie care vor fi doar la tine , spre ex . : "Oferi un gift card prietenului tau , si primesti unul gratuit sau la jumate de pret pentru tine" .
Si conversia mai depinde mult si de cuvintele cheie alese pentru promovare , daca de ex. in campania publicitara scrii de exemplu doar "Gift card" sau "Gift card gratuit",sau "Gift card foarte ieftin" e normal ca persoana o sa intre , caci ii este interesant (deoarece e ieftin sau chiar gratis), si daca mai observa ca preturile sunt prea mari , atunci nu doar ca nu va mai fi efectiva conversia , ci vei pierde si vizitatorii care sunt si potentialii clienti.
Ultima modificare făcută de iulianfill; 8th November 2010 la 11:39. Motiv: adaugare text
@iulianfill Multumesc pentru feedback!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)