9th October 2010, 01:43
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Ben Boingeanu
Incercam azi un test nou - reclame pe mail. Am o lista de vreo 10.000 mail-uri ( utilizatori romani ) ce primesc newslettere periodic. Am vazut pe altii ca au bagat adsense, din ce am citit pe site-ul oficial, nu e voie.
Dar am ramas cu ideea ca.... poate unii dintre voi ati gasit o solutie. Doresc sa stiu daca ati incercat asa ceva si daca imi puteti recomanda alte site-uri ce ofera servicii de reclama pe mail ( prefer contextuala - text - fara bannere ).
Multumesc.
Din cate stiu eu si din propria experienta, adsense in newsletter nu merge. Eu am un cpm extraordinar de mic pe vizitatori din US. Mai bine ai incerca cu affiliate, mai ales daca sunt nisati.
29th October 2010, 00:08
Parerea mea e ca ar trebui sa-ti organizezi subscriberii in functie de nisa si sa le trimiti newslettere relevante pentru interesele lor. Abia atunci ai putea sa-ti pui problema "cum monetizez?". Si la fel, cum zicea Alex mai sus, cred ca prin affiliate marketing ar merge cel mai bine, in ideea ca ii trimiti omului o oferta de iphone sau accesorii pentru iphone atunci cand stii ca omul e direct interesat de subiect
keep dreaming...
29th October 2010, 00:17
sau ai putea sa vinzi spatiu prin bannere sau reclame contextuale direct la beneficiari.
29th October 2010, 00:21
Asa cum zice si Krm. In functie de nisa, as contacta niste clienti finali si le-as oferta niste bannere sau texte promotionale in newsletter. Mi se pare o metoda care da dovada de profesionalism si cred ca e si productiva pentru client.
Sau as vinde chiar un newsletter intreg... la ele.ro parca am vazut asta (sau alt site din nisa, sunt la fel toate si le confund). La modul - eu iti ofer o lista de subscriberi interesati de domeniul in care activez eu ( sa zicem ca sunt pasionata de chipsuri spatiale) si tu imi dai un material promotional (a se citi newsletter cu oferta) pe care eu il trimit subscriberilor mei. La site-ul ala de femei nu era tocmai ok, adica m-am inscris acolo pentru horoscop, retete si povesti lacrimogene si primesc saltele dormeo
.
Ultima modificare făcută de Marylina; 29th October 2010 la 00:27.