Bine, in capitalismul asta salbatic ai avantajul si dezavantajul ca totul este posibil. Depinde cine-i mai "smcher"Dar cand vine vorba despre a deschide mintea cuiva e mai greu uneori. Sunt atat de multi care nu inteleg spre exemplu rostul cuvintelor cheie cand se inscriu intr-un director - de aceea ma gandesc ca e destul de greu sa explici clar utilitatea advertorialelor. E greu de inteles pentru unii (si nu pentru ca nu i-ar duce capul, ci pt ca n-au nici in clin nici in maneca cu asta) de ce articolul in cauza trebuie sa aiba o anumita structura, de ce sa contina anumite cuvinte si de ce sa si plateasca pt publicare. Nu generalizez, bineinteles, si pt orice produs exista clientii potriviti. Si m-am gandit eu asa, cu mintea mea
ca in principiu lumea ar trebui sa fie interesata de publicare (fie si contra cost) pe un site de nisa cu un numar rezonabil de vzitatori si in crestere.

Dar cand vine vorba despre a deschide mintea cuiva e mai greu uneori. Sunt atat de multi care nu inteleg spre exemplu rostul cuvintelor cheie cand se inscriu intr-un director - de aceea ma gandesc ca e destul de greu sa explici clar utilitatea advertorialelor. E greu de inteles pentru unii (si nu pentru ca nu i-ar duce capul, ci pt ca n-au nici in clin nici in maneca cu asta) de ce articolul in cauza trebuie sa aiba o anumita structura, de ce sa contina anumite cuvinte si de ce sa si plateasca pt publicare. Nu generalizez, bineinteles, si pt orice produs exista clientii potriviti. Si m-am gandit eu asa, cu mintea mea