As vreau si eu un PM cu preturi pentru articole de maxim 500 cuvinte din domeniul financiar / bancar.
As vreau si eu un PM cu preturi pentru articole de maxim 500 cuvinte din domeniul financiar / bancar.
am raspuns...
un pm cu preturile, te rog. mersi.
Accesorii premium pentru nomazii digitali: Crumpler, booq, red maloo prin laptopgear.ro
portal-articole.ro - director de articole
un pm si eu !
am raspuns
Salut,
Trimte-mi si mie un PM cu preturile te rog. Ma intereseaza limba romana, articole de 150-200 de cuvinte dar si mai mari de 350-400 de cuvinte. Sa adaugi te rog si preturi pentru bulk-uri de 10-50-100 de articole. Nisele variaza.
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
as vrea sa stiu un pret legat de articole despre produse IT (laptop-uri, telefoane, gadgets)
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Am un material in engleza ti-l pot trimite la o adresa de mail sa il vezi si am nevoie de ceva echivalent in romana. Nu cer o traducere exacta materialul in engleza ti-l dau ca sa iti faci o idee despre domeniul de activitate. Domeniul de activitate este insolventa, lichidare firma, faliment de firma, etc. Te bagi?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)