Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Angajez Programator PHP [referral bonus 500 EUR]

Tim
    Tim este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit Angajez Programator PHP [referral bonus 500 EUR]

Angajez Programator PHP cu experienta de cel putin 2-3 ani pentru proiecte proprii (nu facem outsourcing).

Se cer:
    - cunostinte solide de PHP, MySQL, Javascript si familiar cu mediul de lucru Linux + Apache
    - Smarty, CSS, XML, SOAP sunt considerate avantaje

Pozitia este on-site only in Bucuresti.

Ofer:
    - salariu bun 1000-1500 EUR in functie de aptitudini
    - program de lucru flexibil
    - masa de prinz din partea firmei

Va rog sa trimiteti CV, informatii de contact si link-uri catre proiecte relevante prin e-mail la adresa tim@extreme.ro.

PS: platesc 500 EUR referral bonus. Oricine imi trimite un programator pe care il angajez si sta la mine cel putin 3 luni primeste acest bonus.

UzZzY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    4th April 2007
    Posturi
    44
    Putere Rep
    34

Implicit

Poate daca ai pune si o descriere a firmei, un portofoliu ... eventual locatia de unde se lucreaza ai avea mai mare succes in a gasii ceea ce cauti.

BTW : portofoliul personal al tau (de cunostinte) e superbogat, cred ca ai avea ce sa pui si despre firma

Tim
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit

Ai dreptate, dar in conditiile actuale daca nu pomenesti cuvantul 'multinationala' oamenii nu sunt interesati de faptul ca faci asta de 9 ani de zile si ca esti o firma mica cu 3 angajati, de aia nici nu am pomenint nimic despre firma ci doar despre bani si 'beneficii'

Intre timp a-a modificat putin oferta, pentru ca programatori nu gasesc sa angajez asa ca ma intereseaza o colaborare cu o firma la care sa outsource integral proiectele.

Cerintele de tehnologie raman neschimbate, iar firmele interesante le rog sa ma contacteze pentru detalii suplimentare si cu o oferta eventual.

Ca baza de calcul, proiectele care vreau sa le termin, eu le estimez la 2 luni de zile x 2 oameni full time, urmand mentenanta si alte proiecte pe teava.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu-i adevarat... cuvantul magic multinationala nu atrage atat de puternic... doar ca se pune problema motivarii angajatului... sa luam un exemplu plecand de la salariu minim dispus sa-l oferi 1.000 de euro : la cheltuielile pe care le ai cu un astfel de salariat care ar fi "incarcarea" minima (nu stiu daca e cea mai inspirata expresie dar ma refer la limita rentabilitatii, cat ar trebui sa produca acel angajat ca sa primeasca retributia aceasta) ?

Tim
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit

Limita rentabilitatii o stabilesc eu pentru ca altfel nu as plati acel salariu. In privinta motivarii, da-mi exemple cum as putea motiva un programator ?

Sa nu aud de masina, telefon si laptop din partea firmei pentru ca nu o sa se intimple nicioadata.

Am zis multinationale pentru ca in ultimii 2 ani am vazut pe piata o gramada de oferte facute de firme mari care angajeaza orice absolvent de automatica pe niste salarii destul de consistente pe care ii pregatesc pentru ce au ei nevoie. Viata in multinationala este caldutza, salariu vine, munca este putina, esti trimis la cursuri, responsabilitatea este diluata prin folosirea structurilor de middle management (team leader, project manager, etc) asa ca ai destula motivatie sa te angajezi acolo.
    Toate astea nu fac altceva decit sa scada calitatea si sa creasca preturile.

In ultimele luni am avut mai multe interviuri cu potentiali candidati si sunt profund dezamagit de rezultate. Un programator web care nu stie cum functioneaza cookie-urile si care sunt headerele HTTP sa se duca la multinationale, pentru ca eu nu-l vreau.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Tim Vezi Post
    ... responsabilitatea este diluata prin folosirea structurilor de middle management (team leader, project manager, etc) asa ca ai destula motivatie sa te angajezi acolo.
    Toate astea nu fac altceva decit sa scada calitatea si sa creasca preturile.

In ultimele luni am avut mai multe interviuri cu potentiali candidati si sunt profund dezamagit de rezultate. Un programator web care nu stie cum functioneaza cookie-urile si care sunt headerele HTTP sa se duca la multinationale, pentru ca eu nu-l vreau.
    Cu ultima fraza sunt in totalitate de acord cu tine... in ziua de azi e destul de dificil sa gasesti un programator web cat de cat pregatit... nu ca n-ar exista astfel de oameni ci pentru ca astia sunt deja luati...

Cat priveste folosirea structurilor de middle management aceasta incepe sa se regaseasca si la firmele cu cativa angajati...

La capitolul motivare salariatului ma refeream numai si numai la capitolul leafa... dar una e sa oferi 1.000 de euro si angajatul respectiv sa "scoata" 4.000" euro lunar si alta este sa platesti un angat 300 de euro si cifra de afaceri corespunzatoare lui sa fie de 2.000 de euro lunar...

roadrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd November 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    60
    Putere Rep
    34

Implicit

Poate ar fi o idee buna sa pui niste links la unele proiecte mai complexe... sau macar la site-ul firmei...

Tim
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    La capitolul motivare salariatului ma refeream numai si numai la capitolul leafa... dar una e sa oferi 1.000 de euro si angajatul respectiv sa "scoata" 4.000" euro lunar si alta este sa platesti un angat 300 de euro si cifra de afaceri corespunzatoare lui sa fie de 2.000 de euro lunar...
    Imi pare rau, dar tu faci o confuzie uriasa intre angajat si patron. Angajatul este platit sa faca un job indiferent de 'valoarea' care o produce. Daca eu il platesc 1500 EUR / luna si-mi produce de 100.000 EUR, pot sa zic ca am facut un deal foarte bun.. ce te face sa crezi ca el merita mai multi bani pentru simplu motiv ca eu fac mai multi bani de pe urma muncii lui ? Poate a devenit asociat cu mine in firma si eu nu stiam, ca alta explicatie nu e.

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    38

Implicit

tim, omul a vrut sa zica ca angajatul va avea un castig pe masura muncii lui. cel putin eu asa am inteles. nu cred ca a vrut sa zica ca ar emite pretenii financiare sporite daca tu produci sa zicem ... 100.000 asa cum ai afirmat mai sus.
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    49
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Tim Vezi Post
    .....Daca eu il platesc 1500 EUR / luna si-mi produce de 100.000 EUR, pot sa zic ca am facut un deal foarte bun.. ce te face sa crezi ca el merita mai multi bani pentru simplu motiv ca eu fac mai multi bani de pe urma muncii lui ? Poate a devenit asociat cu mine in firma si eu nu stiam, ca alta explicatie nu e....
    Intelepte vorbe. Subscriu.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont Nou La Adwords Cu 50 Euro Bonus
    De Marius Mailat în forumul Adwords
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 26th June 2009, 19:00
  2. Angajez forum posteri
    De dorin.georgescu în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th March 2009, 19:37
  3. 10 linkuri de PR 5 + Bonus
    De Iulian în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 22