Buna!
Daca aveti nevoie de un content writer as fi interesat de o colaborare. In acest moment scriu articole atat in romana cat si in engleza pentru diferiti clienti, deci am experienta inclusiv in scrierea de texte pe baza de keywords. Pana acum, articolele scrise de mine in engleza au fost pe teme ca smartphones, gadgets, netbooks, laptops, etc..., iar in limba romana pe credite, asigurari, etc...Daca proprietarii siturilor isi dau acordul, va pot trimite si linkuri. Bineinteles, pot scrie si pe alte teme si sunt dispus sa fac un articol de proba (mi se pare de bun simt).
De asemenea, pot traduce texte ro-en si en-ro. Am mai lucrat inainte pentru o companie de mas-media, la traducerea articolelor pentru cateva situri de nisa (animale, copii, gradinarit, etc...). Practic, pot traduce orice in afara de chestiile ultra tehnice. Mentionez ca nu am autorizatie de traducator. La cerere va trimit linkurile siturilor pentru care am tradus.
Preturile se discuta. Daca aveti nevoie de serviciile mele, lasati un mesaj
PS: acest topic se gaseste si in pagina generala de "jobs", insa l-am postat si aici. Daca trebuie sa sterg subiectul anterior, va rog sa ma anuntati.