Caut jurnalist/a fara experienta (sau persoana care stie sa prelucreze o stire deja existenta) care sa moddifice anumite articole , sa adauge fraze, cuvinte....etc
Pentru cei interesati, va rog contactatima
Rog seriozitate
Multumesc,
Liviu
Caut jurnalist/a fara experienta (sau persoana care stie sa prelucreze o stire deja existenta) care sa moddifice anumite articole , sa adauge fraze, cuvinte....etc
Pentru cei interesati, va rog contactatima
Rog seriozitate
Multumesc,
Liviu
Ultima modificare făcută de Addsite; 2nd February 2010 la 20:36.
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
Doua posturi, de la 2 oameni, care tocmai si-au facut cont, pentru a reinvia o oferta de loc de munca, veche din Februarie anul asta.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
ari4raul cred ca de asta si-a facut cont : ca sa aplice la acest job. spun asta pt ca primul sau post este aici.
e ... criza mare ...in tara...
ca au reactivat un thread din februarie... le acordam un wild card : sunt sigur ca habar nu avea de asa ceva la momentul postarii
@ Cristian Mezei : o chestie utila pentru forum si pentru calitatea continutului cred ca ar fi ca in diverse sub-forumuri sau categorii sa se introduca 'minim X posturi' pentru a putea scrie in acel thead.
NU stiu daca ar fi intocmai o idee buna. Este posibil ca din aceasta cauza, pe restul sectiunilor sa apara numai posturi offtopic.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
A fost si asta Delpi. Am avut toare regulile din lume. Lumea spama tot forum-ul ca sa faca 25 de posturi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Motivul inscrierii mele pe acest forum a fost dorinta de a descarca un fisier sau ca sa trimit PM cuiva ptr a-i cere o oferta de pret pentru niste servicii pe care am vazut ca le oferea. Nu mai stiu exact.
Erau necesare 5 posturi. Era o rubrica numita bancuri. Dupa 2 bancuri m-a avertizat vigilentul Krumel ca fac spam pe forum. Dupa 3 posturi am primit penalizare si avertisment de la Mezei.
M-a durut undeva ... eu aveam un scop pentru care m-am inregistrat pe forum.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)