Vand banner publicitar pe mai multe bloguri. Blogurile sunt personale .. au trafic mare .. cuprins intre 500 ip unice si 3000 unice, in functie de blog, au pr 4 si pr 5. Ofer Factura. Accept transfer in cont si paypal ! De preferat transfer cont.
Vand banner publicitar pe mai multe bloguri. Blogurile sunt personale .. au trafic mare .. cuprins intre 500 ip unice si 3000 unice, in functie de blog, au pr 4 si pr 5. Ofer Factura. Accept transfer in cont si paypal ! De preferat transfer cont.
dami un pm. cu linkurie si pretul
rog pm cu mai multe detalii. merci anticipat!
keep dreaming...
ai primit pm cu id meu .. ca sa vb .. am vb cu Mihai Gianu si omu ... imi punea mii de intrebari nu ii convenea ce ofer .. voia cred sa-i fac reclama sa-l si platesc .. lume care vreti reclama .. bannerele sunt pe LUNA .. nu mai veniti cu cpa cpm .. sau altele .. PE LUNA vand .. si daca luati pe mai multe mai vb la pret .. blogurile sunt unele din cele mai bune din ro ... top10 garantez .. 3000 de vizite la zi 2000 ... pr4 ./... pr 5 ... dar nu veniti cu mii de conditii .. aveti bani si vreti sa castigati ... contactati-ma .. dar nu veniti cu 10$ sa luati reclame mari pe un site cu 3000 de vizite si pr5 .. o seara buna .. crash ai primit pm meu
virusel, ai primit si tu pm-ul meu si anume ca nu fac "afaceri" pe messenger. rog o oferta de pret clara, fara negocieri si alte abureli. daca imi convine, accept... daca nu, o sa-ti spun maximul pe care-l ofer eu. oricum mai intai trebuie sa stiu despre ce site-uri e vorba. chiar asa greu era sa lasi in pm niste linkuri?
merci
keep dreaming...
dami si mie un pm cu link-urile si pretul (cu tva, vreau factura)
sa inteleg ca adunate au 3-5 mii vizite pe zi ?
sa nu uit si marimea bannerului
public site HiPower = new distributie acumulatori camere digitale;
precizez .. am bloguri cu 500 .. si am bloguri si cu 3000 unice ... nu sunt cu manele sau alte prostii
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)