Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: ExtremeZone Banner/Minibanner Exchange

Afișare hibrid

extremezone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Exclamation ExtremeZone Banner/Minibanner Exchange

Salut oricine doreste sa faca schimb de bannere sau minibannere cu mine:
    Cod:
    www.extremezone.3xforum.ro
    va rog sa ma contactati la extremezoneforum@gmail sau messenger id:extremezone_forum
    Indiferent de continut sa domeniu atat timp cat aveti un trafic acceptabil aveti toate sansele sa fiti acceptat.
    Tin sa precizez(in special pentru carcotasi) ca forumul a fost infiintat de doar 30 zile si beneficiaza de un trafic acceptabil (in curand va ajunge la minim 2000-3000 ip-uri unice/zi) Va astept si tot odata va rog(fara suparare ca toti avem mereu de invatat si perfectionat) sa spuneti pareri eventual sugestii

razor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Posturi
    40
    Putere Rep
    35

Implicit

Penibil, dupa ce ca nici un domeniu nu esti in stare sa iti iei ai mai umplut si de spam pe unde ai putut cu adresa ta de site.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

unde am mai umplut eu de spam? si ce se intampla daca ai host dar nu ai trafic(pot sa fiu cat de competent tot nu iau host!)? oricum "multumesc frumos de raspuns" ceilalti care sunt interesati sau doresc "mai cu frumosul" sa spuna pareri sau propuneri eu va multumesc si va astept ps: mai razor care esti tu razor1911 ia vezi
    Cod:
    http://www.xtrwarez.com/
    numai ca asta va fi cu o alta treaba scz de ultima nota nu doresc inceperea de spam cu certuri! Astept pe cei care sunt intradevar interesati(NU CONTEAZA CE HOST AM atat timp cat aduc celor afiliati vizitatori) scz de aceasta iesire nu se mai intampla de acum
    Ultima modificare făcută de extremezone; 24th April 2008 la 17:22.

razor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Posturi
    40
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de extremezone Vezi Post
    unde am mai umplut eu de spam? si ce se intampla daca ai host dar nu ai trafic(pot sa fiu cat de competent tot nu iau host!)? oricum "multumesc frumos de raspuns" ceilalti care sunt interesati sau doresc "mai cu frumosul" sa spuna pareri sau propuneri eu va multumesc si va astept ps: mai razor care esti tu razor1911 ia vezi
    Cod:
    http://www.xtrwarez.com/
    numai ca asta va fi cu o alta treaba scz de ultima nota nu doresc inceperea de spam cu certuri! Astept pe cei care sunt intradevar interesati(NU CONTEAZA CE HOST AM atat timp cat aduc celor afiliati vizitatori) scz de aceasta iesire nu se mai intampla de acum
    Mai copile da aici ce ai facut?

Link

Ai spamat comenturile de ai rupt si tu ca alti copii.Pe google la prima cautare exact pe linkul ala am dat prima data si ce puteam sa vad decat spamu tau.Plus de asta tot site-ul tau e plin de top 123 si celalat la care ii faceai reclama pe aici care iti deschid ferestre catre site-ul lor, etc. (de acolo iti vine si traficul).Apropo nu e host ci este domeniu,subdomeniu,etc care nu are nici o treaba cu hostul si ti-am reprosat chestia asta pt ca in general cei ca tine care nu au investit nici bani(si nu sunt multi deloc), nici munca in site-ul lor de obicei iti provoaca mai mult rau decat bine cu linkurile lor.

marius_wiz este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Locaţie
    ARAD
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

bafta

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th April 2008
    Vârstă
    40
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

razor mai taticule acolo pe antena nu am facut eu (si aici nu vb unde am facut spam atat timp cat nu am facut pe seopedia....) si in leg cu topurile apar doar odata pe zi (nu sunt de acel gen care baga topuri la greu sa apesi pana ce iesi d pe el) oricum cred ca am investit mai mult timp decat ai fi investit tu(mai ales daca ai bani si poti avea "host" sau "domeniu" ori oameni care sa iti faca treaba) oricum gata te rog cu offtopicul pur si simplu nu intra acolo sau nu ma contacta de banner exchange treci cu vederea acest topic) acum stiu ca sunt multi invidiosi care si normal odata ce esti dar mai ales te crezi mare webmaster si vezi asa ceva din partea unui incepator recunosc te cam enervezi.....astept in continuare pe cei interesati de afiliere sau parteneriat sa ma contacteze

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Banner exchange
    De cos_raq în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st September 2009, 01:53
  2. Link exchange / Banner exchange
    De matican în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st May 2008, 18:02
  3. extremezone
    De extremezone în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 15