Citat Postat în original de extremezone Vezi Post
unde am mai umplut eu de spam? si ce se intampla daca ai host dar nu ai trafic(pot sa fiu cat de competent tot nu iau host!)? oricum "multumesc frumos de raspuns" ceilalti care sunt interesati sau doresc "mai cu frumosul" sa spuna pareri sau propuneri eu va multumesc si va astept ps: mai razor care esti tu razor1911 ia vezi
Cod:
http://www.xtrwarez.com/
numai ca asta va fi cu o alta treaba scz de ultima nota nu doresc inceperea de spam cu certuri! Astept pe cei care sunt intradevar interesati(NU CONTEAZA CE HOST AM atat timp cat aduc celor afiliati vizitatori) scz de aceasta iesire nu se mai intampla de acum
Mai copile da aici ce ai facut?

Link

Ai spamat comenturile de ai rupt si tu ca alti copii.Pe google la prima cautare exact pe linkul ala am dat prima data si ce puteam sa vad decat spamu tau.Plus de asta tot site-ul tau e plin de top 123 si celalat la care ii faceai reclama pe aici care iti deschid ferestre catre site-ul lor, etc. (de acolo iti vine si traficul).Apropo nu e host ci este domeniu,subdomeniu,etc care nu are nici o treaba cu hostul si ti-am reprosat chestia asta pt ca in general cei ca tine care nu au investit nici bani(si nu sunt multi deloc), nici munca in site-ul lor de obicei iti provoaca mai mult rau decat bine cu linkurile lor.