s-a procedat!![]()
s-a procedat!![]()
Vreau si eu un PM te rog.
Merci
link si la mine
done.
am primit un mesaj:
Postez raspunsul, ca sa fie mai clar si pentru ceilaltima intereseaza daca e posibil sa facem / pe luna , nu mai intereseaza numarul de afisari ca probabil doar 30/zi vor da clic. Daca esti de acord pun un site / 3 luni de test sa vedem ce iese , dar vreau linkul sa fie direct cu titlu si alt pe imagine.
ms !:
Avem doua spatii libere: 460x60 in header si 160x600 in meniu . Iti faci un cont, si gata, 460x60 pixeli din site iti apartin! Pui acolo orice doresti si cum vrei, din interfata, foarte rapid si simplu. Asta legat de imagine, alt si titlu...
In privinta clicurilor, banner-ul tau va expira atunci cand atinge 400.000, 1.500.000, respectiv 3.000.000 de afisari - in functie de ce alegi. Treaba este valabila in toate paginile site-ului si sunt convins ca vei primi mai mult de 30 de clicuri / zi.
Vor fi in jur de 15.000 de afisari zilnic, ceea ce inseamna aproximativ 4 saptamani pentru 400.000 de afisari, 15 saptamani pentru 1.500.000, si 30 de saptamani pentru 3.000.000 de afisari.
Plata se face in avans prin transfer in cont. Daca nu ai incredere, poti plati jumatate din suma la inceput si restul la mijlocul campaniei.
Daca te-ai hotarat te rog sa ma contactezi!
Trimite mi si mie pm te rog.
Plata prin PayPal accepti ? daca da trimite-mi un pm deoarece doresc si eu spatiu 468x60 , poate iese ceva ...
f'course!Plata prin PayPal accepti ?
aveti cate un pm / ins![]()
Anuntul este valabil, va astept.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)