Salut.
Cauti un loc unde sa plasezi linkul catre siteul tau ?
Incearca pe zeigy.com/advertise - Emotion. Friendship. Life[/url]
Este gratis! Trebuie sa te inregistrezi!
Nota!!! daca se considera reclama rog un moderator sa stearga topicul
Salut.
Cauti un loc unde sa plasezi linkul catre siteul tau ?
Incearca pe zeigy.com/advertise - Emotion. Friendship. Life[/url]
Este gratis! Trebuie sa te inregistrezi!
Nota!!! daca se considera reclama rog un moderator sa stearga topicul
E sectiunea de link/banner exchange, asa ca poate sa ramana.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Ma bucur ca nu deranjeaza pe nimeni, desi anuntul suna a reclama, nu aveam inspiratie sa scriu altfel la ora aia
Sincer sa fiu ma asteptam la o avalansa de lume care se vor inregistra pe site sa-si posteze reclama, avand in vedere ca nu dureaza mai mult de 2 minute, dar nu inteleg de ce nu a functionat. Astept pareri in privinta ofertei.
pai forumul asta nu are trafic ATAT de mare![]()
Nu cred ca e din cauza forumului acesta avand in vedere ca am postat oferta si pe alte forumuri. Problema e la oferta mea.Din aceasta cauza am nevoie de pareri.
nu cred ca are nimic oferta ta, ci doar lumea nu e interesata. eu de exemplu nu sunt interesat sa imi apara un link pe acel site.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
In sfarsit o parere. Multumesc pentru ea. Eu ma gandeam ca oricine vrea publicitate gratuita pentru siteului lui, in special daca siteul pe care va fi afisata reclama este unul de nisa generala.
Daca vrei sa convingi lumea sa isi puna link, atunci da si tu mai multe detalii care ar putea atrage "clientii" interesati, in genul ce trafic are siteul, daca url este seo friendly sau nu, ce pagerank are pagina/siteul etc...
Sunt o groaza de locuri pe net unde poti sa iti arunci un link gratis, dar nu prea te ajuta la nimic. De ce m-as obosi sa pun un link la tine daca tu nu ma convingi ca e benefic pentru mine?
eu cred ca tu oferi link gratuit pentru a "aduna" membrii. uite aici e problema mea. nu am chef sa ma mai creez inca un cont pe un alt site. am destule. asa ca prefer sa caut un director web care nu cere cont. bafta in continuare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)