Vand spatiu publicitar cu afisari de bannere nelimitate in orice zona a siteului concurs-online.com , cu doar 4 euro pe luna. Detalii pe mesageria privata!!!
Vand spatiu publicitar cu afisari de bannere nelimitate in orice zona a siteului concurs-online.com , cu doar 4 euro pe luna. Detalii pe mesageria privata!!!
Ultima modificare făcută de catalindeva; 25th January 2008 la 15:37.
mai exact unde? în lista de directoare?![]()
Ar trebui facut o regua pe forum, ca orice oferta de vanzare spatiu publicitar sa contina profilul sitelui, nr. vizitatori, afisari si sursa informatiei, spatii disponibile.
Altfel se tot incarca forumul cu pagini care incearca de fiecare data sa lamureasca exact aceste aspecte.
Postul care nu se conformeza > delete.
Ultima modificare făcută de attempt; 25th January 2008 la 15:08. Motiv: delete
Imi cer mii de scuze...in primul post gresisem adresa siteului.
Deci siteul este concurs-online.com si eu ofer spatiu publicitar cu afisari nelimitate in orice zona a siteului cu doar 4 euro. Siteul este in curs de promovare si zilnic are multe vizite.
multe vizite insemnand cate ?
ar fi buna o descriere mai detaliata!
Pai zilnic are peste 100 de vizite si zilnic cresc pentru ca este in promovare.
Spatiu disponibil pentru reclama: oriunde vreti.
Doreste cineva?
100 de vizite e f putin, parerea mea e sa mai muncesti la site, fa rost de cel putin de 10 ori mai multi si abia apoi sa vinzi publicitate
:)
Pai siteul este nou si vizitele cresc zilnic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)