Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Cumpar advertoriale (doar de la cine nu am mai cumparat inca) - nisa aparte

Afișare hibrid

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit Cumpar advertoriale (doar de la cine nu am mai cumparat inca) - nisa aparte

Nu reusesc deloc sa cheltuiesc 1000¤ pe advertoriale. Pana acum am reusit cu greu sa mai cheltuiesc 400¤.

Povestea pe care am auzit-o si cu care m-am confruntat este destul de grava.
    De exemplu, refuzuri de a accepta advertoriale pentru un tratament impotriva hemoroizilor !!
    Sunt intru totul de acord ca sunt site-urile voastre si aveti dreptul absolut de a selecta ce publicati dar daca deveniti atat de selectivi incat nici macar articole de hemoroizi nu dau bine pe site-ul vostru, atunci parerea mea este ca mergeti prea departe.

Toti am vrea sa plantam panselute, sa scriem si sa publicam doar ce ne place, si in general sa salvam planeta,
    dar nu vreti intai sa faceti niste bani si apoi ne ocupam si de salvarea rinocerului cu corn alb ?!

Eu zic doar atat: am banii pe masa, luati-i si nu mai faceti pe mironositele.

Multumesc pe aceasta cale celor cu care am am incheiat tranzactii pana acum pentru aceasta nisa, se stiu ei

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Am primit 2 PM-uri in care oamenii doreau sa publice articol despre hemoroizi.
    Povestea cu articolele despre hemoroizi am auzit-o ieri la un suc baut cu un coleg forumist si m-a socat de-aia am folosit-o ca si exemplu ca imi era proaspata in minte.
    Nisa mea este cu totul alta, pentru detalii PM.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

cred ca daca schimbi la orice adventorial citeva cuvinte sau formulari il poti publica pe orice site. De ex la hemoroizi daca scrii denumirea medicala (de ex Tratamentul modern/naturist al bolii tesutului vasculo-conjunctiv perianal si in text undeva la mijloc sau la final folosesti cuvantul hemoroizi...). La fel e si pt orice alta nisa, depinde de formularile din titlu sau text care pot fi rearanjate astfel incat sa sune in "concordanta" cu "linia site-ului" pe care se publica...

Daca nu se reformuleaza nimic, au tot dreptul proprietarii sa refuze publicarea
    Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Bineinteles ca exista aceasta flexibilitate din partea mea.
    Mai mult decat atat, nu mai scriu eu articolele pentru ca data trecuta cand le-am avut scrise toti clientii le-au modificat masiv ca sa se pupe cu siturile lor si m-au taxat ca pentru scrierea unui articol nou, motiv pentru care am decis sa va las pe voi sa vi le scrieti cum credeti voi de cuviinta sa se pupe cat mai bine cu siturile voastre. Si evident sa platesc scrierea lor

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar advertoriale (doar de la cine nu am mai cumparat inca)
    De dascalescu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th July 2015, 15:50
  2. SUPER oferta advertoriale nisa home deco doar 5
    De Adelin în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th July 2015, 17:56
  3. Cumpar advertoriale doar pe site-uri / blog-uri nisa turism / calatorii
    De adrianciocalau în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th September 2012, 09:15
  4. cumpar advertoriale doar pe site-uri in ENGLEZA