Va salut.
Doresc sa cumpar advertoriale pe site-uri / bloguri ce au minim 1 an vechime si PR cuprins intre 1-4 sau 5, site-uri care nu sunt blacklisted sau care nu au probleme in motoare de cautare.
Este vorba despre 3 site-uri (toneroriginal.ro, facturipersonalizate.ro, stampilemag.ro), adica vom cumpara pe 1 blog, un pachet de 3 advertoriale si va rog sa ne prezentati o oferta generoasa, pentru a colabora si-n continuare cu viitoare proiecte.
Advertorialele sunt scrise de mine, si vor avea intre 250 si 500 caractere, cu maxim 2 link-uri externe.
Si pentru ca eu am doar rolul de a scrie aceasta cerere de oferta si articolele, o sa va rog sa trimiteti e-mail la adresa ciprianeuropaper@gmail.com sub forma:
site 1 (denumire www) - PR x - vechime x ani
pret pachet 3 advertoriale - X lei
In cazul in care aveti mai multe site-uri, le puteti prezenta si pe acelea, facand la final un total per pachet.
De asemenea, as dori sa stiu si cum acceptati platile, Paypal sau Transfer Bancar. Noi am prefera sa platim Paypal.
nota: Advertorialele le voi finaliza pana la sfarsitul saptamanii, urmand ca de saptamana viitoare sa purcedem la platile catre dvs. pentru publicare de articole.
Vor fi alese doar cele mai bune oferte.
O seara frumoasa va doresc.

Răspunde cu citat