Nu imi cer scuze pentru neglijenta altora. Eu nu am primit nimic si nu stau sa iti verific toate site-urile daca mi-ai scris articolele.
Spune-i dansei ca nu imi cer scuze!
La revedere!
Incearca sa fi tu baiat mare si mai usor cu mamica, ca nu cred ca ne cunoastem. Am platit si am ateptat sa-mi scrii. Nu am primit nimic. Sunt banii mei si dreptul meu sa fac "tamtam".
O zi buna. I-am spus acum mamei mele ca am primit.
Quote Originally Posted by MirceaG
fai ce tamtam ai facut aiurea.
http://jocurideviitor.wordpress.com/...ri-cu-doctori/
http://jocurideconsola.wordpress.com...pre-jocuri-3d/
http://superjocurigratuite.wordpress...ruleaza-unity/
http://jocuriangrybirds.wordpress.co...1/sims-3-pets/
http://jocuridestrategie.wordpress.c...tower-defense/
n-am stiut ca n-a ajuns raportul la tine, si se pare ca mamei tale nu m-ai spus (sau probabil ai facut-o deja).
Articole sunt la locul lor. asa cum am fost schedulate. te rog spunele celor care stau cu griji ca am fugit cu banii tai, ca s-a rezolvat totul, ai aflat esti baiat mare nu te-a pacalit nimeni.
Mircea, sunt tare curios cat mai poti sa minti.
Ok, intelegeam daca erai pe arenaweb, sau alt forum, dar pe seopedia, nu suntem toti "nascuti ieri".
Sa inteleg, ca si despre Buta Paul, ti-au spus "colegii" sa-l eviti, cum spun despre mine, cand tu MINTI cu nerusinare?
Banuiesc ca erai in vacanta (ca la mine), dar posturile erau acolo, prost Paul ca nu verifica?
Ii vinzi 5 links, de valoare 0, pe niste bloguri super slabe, la doar 12 euro. Iar cand omu plateste 20 euro, tu il pacalesti? Vorbesti de MAICASA? Bun simt nu ai?
Pe super blogurile tale (teapa de 12 euro),google vine pe 28 iulie, si gaseste asa.
Pe 28 iulie, nu exista articolul de pe 25 (platit de colegul Paul), cum naiba? Banuiesc ca google e de vina?
Eu as ta in banca mea, in locul tau. Cu mine nu ti-a mers prosteala, dar bine macar ca ti-au zis colegii de forum, sa te feresti de mine.
Vad ca ti-ai gasit destule "gaste" pe forum, care nu stiu sa evalueze un link, si "pun botul" la o data in wp, cu toate ca stiu si ei, ca poti pune orice data.
Faptul ca unii sunt atat de gaste sa plateasca 12-20 euro pe nimic, e treaba lor, dar daca tot ai "incasat", de ce-ti bati joc de ei?
De ce limbaj de mahala? Iti place tie sa vorbesti de mama?
Esti jenanat. Eu ti-as da ban instant, pt 3 luni, sa-ti revii.
Iar pentru limbajul de mahala (aluzie la mama lui Paul), ti-as da ban permanent, sau iti "faceam o vizita", in locul lui Paul.
Ultima modificare făcută de Tom; 11th August 2013 la 19:02.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Articolele au fost livrate catre client conform celor stabilite.
Linkurile sunt cele dorite, marimea si calitatea articolelor la fel.
Clientul stia adresa blogurilor dinainte sa plateasca.
Rog ca userul Tom sa fie sanctionat pentru denigrarea imaginii mele si pentru bagare de seama in post.
Eu am livrat ce am discutat cu clientul, si nu a fost nici un fel de teapa, asa cum acuza personajul ieftin de mai sus.
Ca fapt divers, personajul de mai sus a comandat niste articole pe nisa gsm de la mine, pe care din lipsa de bani probabil nu le-a mai luat, motivand ca nu sunt conform calitatii siteului lui si ca sunt facute cu tenta "advertoriala".
Facand o comparatie intre descrierea de aici : Compania CellGSM si articolul acesta, sunt curios unde este valoare asa scazuta a articolului (mentionez ca singura cerinta a fost urmatoarea ... un articol quality despre service telefoane, fara a cunoaste siteul destinatie, sau alte detalii).
De asemenea mentionez ca pretul pentru un articol era 1.9E / peste 400 cuv (cam 0.48E/100 cuv).
Articol:
Aparitia telefoanelor si a service-urilor pentru acestea
De cativa ani, un telefon nu mai reprezinta un accesoriu sau un dispozitiv, ci o necesitate. Aceasta tehnologie este una dintre cele mai des folosite din intreaga lume, milioane de oameni avand unul sau mai multe telefoane mobile. Si cum cererea este foarte mare pentru aceste dispozitive, atunci si oferta a devenit din ce in mai larga, pentru ca clientii sa aiba de unde sa isi aleaga telefonul potrivit, fie ca este achizitionat pentru aspect, durata de viata a bateriei sau performante.
Necesitatea telefoanelor mobile
Chiar daca telefoanele din trecut erau foarte grele, foarte scumpe, nu aveau semnal bun sau bateria tinea doar cateva ore, in timp aceste dispozitive au devenit din ce in ce mai mici si mai practice, cu baterii care tin si peste zece zile si multe alte diferite optiuni, care se regasesc in randul calculatoarelor precum accesarea internetului, fapt care demonstreaza cat de usor s-a perfectionat aceasta tehnologie. Telefoanele fixe au fost foarte importante cateva decenii la rand, insa acum a venit randul mobilelor sa le inlocuiasca, fiind necesare in orice locuinta.
Aparitia service-urilor pentru telefoane
Pentru ca aceasta tehnologie s-a dezvoltat rapid, a fost nevoie si de aparitia unor service-uri, unde sa se poata repara toate aceste dispozitive, in cazul in care se defecteaza ceva, fie ca este vorba inlocuirea unui ecran, reparatia touchscreen-ului sau alte probleme, fiecare operatiune se poate realiza in cateva ore sau cel mult zile. Majoritatea telefoanelor noi vin si cu o garantie de 12 sau 24 de luni, insa dupa ce expira aceasta perioada, repararea unui telefon poate reprezenta o problema, astfel ca aceste service-uri sunt bine venite.
Utilitatea unui service de telefoane
Pentru ca in ziua de azi telefoanele sunt mult mai performante, exista si mai multe piese care se pot defecta, motiv pentru care aceste service-uri sunt foarte importante, pentru ca ne pot ajuta in orice moment, indiferent de problema aparuta. Se gasesc telefoane mobile si in cele mai mici orase din tara, fapt pentru care nici din aceste localitati nu pot lipsi service-urile, insa daca concurenta este mica, atunci si preturile practicate vor fi mai mari. Service-urile de telefoane nu raman niciodata in urma, perfectionandu-se pentru a putea repara fiecare dispozitiv defect al clientilor.
Ca incheiere, rog inca odata pe dsoara/dna Nikita, care nu a ezitat sa-mi trimita un avertizent, sa isi faca datoria si in cazul dlui TOM, care posteaza in totala necunostita de cauza.
@ Mircea.
Din pacate pentru tine te-am mirosit de la primele postari, in care aberai grav. , si timpul demonstreaza ca nu m-am inselat.
Dar oferta ta: Scriu articole in wkd 27-28 iulie - orice nisa - 19E/10 articole 400-500 cuvinte m-a facut sa incerc totusi serviciile tale.
Dupa cum spune si oferta, 27-28 iulie, era data de livrare. Este singurul motiv pt care am comandat acel pachet.
Urmarea o stii si tu. Dupa 2 sapt, nimic. Scuze si prosteala.
Fix acelasi tratament pe care il oferi si lui Paul. Nu merge cu prosteala, scuzele le-am acceptat, dar doar pana cand am vazut articolele, jenante si scrise pe "genunchi", indiferent ca erau la "oferta". Ai spus ca ai client, ti-am zis: da-le repede, ca ard.
De acolo, fiecare cu treaba lui (nu postez discutii private). Pana cand, observ acelasi stil de vanzare "takeaway" (de tepar) cu Paul.
In postul de mai sus, m-a deranjat prosteala, si am raspuns ca atare. Ai cerut 12-20 euro pe nimic, ai gasit niste gaste sa-ti plateasca avans, si in loc sa te bucuri ca i-ai pacalit, o dai in prosteala, si mai grav: astepti scuze?
Incerci sa-l pacalesti prin schimbarea datei de publicare, crezand ca toti ne-am nascut ieri, si vanzand articole pe niste bloguri fara valoare, articole ne-indexate dupa 2 saptamani (logic, pt ca nu existau)? Iar dupa, astepti scuze? Vorbesti de mama?
Dpmdv este un user de 2 lei, cu o mentalitate de tepar, si care incearca prin "prosteala" sa obtina un venit.
Cred totusi ca ai gresit forumul. (ai 11 subiecte deschise, toate de marketplace)
off: Nichita e baiat/barbat.
Ultima modificare făcută de Tom; 12th August 2013 la 01:49.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Era vorba de weekendul respectiv, in care tu nu ai fost disponibil si totusi ai comandat. (un fel de bataie de joc). Articole scrise pe genunchi le consideri tu, din pacate foarte multi clienti de pe acest forum au fost multumiti cu articolele mele, si chiar destul de incantati. O sa te rog sa-mi prezinti si mie un articol de 2 euro, care e scris "culcat pe spate" si nu pe genunchi cum zici tu, ca sa mai invat si eu. Si chiar INSIST sa-mi prezinti un articol pe care tu il consideri de calitate si a costat pana in valoarea de 2E.
Evident ca o sa zici, ca mai bine dai 10E. Pai pentru 10 euro/articol faci si 2 ore research , dar pentru 2E nu poti sa faci mai mult de 15-20 min, nu merita.
Asta ar trebui sa sti din lumea in care traiesti, dar poate te depaseste.
Dpmdv esti doar un bagator de seama care vrea sa-si creeze imagine facand pe Robin Hood. Nu e cazul domnule, fiecare trebuie sa-si poarte singur de grija, nu avem nevoie de un joker care sa o faca.
PS: Astept sa vad articolul de 2E foarte "quality" asa cum zici tu, pentru ca eu l-am prezentat pe cel "low qualitiy" aici.
PS2: Cred totusi ca ti s-a dat prea multa atentie in ultimul timp, si ai inceput sa te porti ca "un fotbalist"
PS3: Doar din faptul ca ti-ai petrecut jumatate din viata pe sectiunea Bar & Lobby si ai adunat vreo 2000 de posturi, nu inseamna ca ai prea multe cunostinte. Cei care au cunostinte si proiecte, nu ai atata timp liber cum ai tu de iti petreci jumatate din viata aici pe forum...
Cu asta promit sa nu-mi mai raspund ca n-am chef de polemici cu "forumen".
Ultima modificare făcută de MirceaG; 12th August 2013 la 01:41.
Hai sa fiu si eu bagator de seama.
Ce legatura cati bani ceri tu pe un articol? Omul din cate am citit a avut niste cerinte cu care ai fost de acord. Una din cerinte a fost calitatea. Nu trebuie sa faci nici un research ca sa scrii despre un service de telefoane mobile (parerea mea). Daca totusi ai nevoie, ii spui ca nu te pricepi la nisa respectiva si nu te incadrezi in 2 euro, ca tre sa faci research.
Acum, de la o neintelegere in "afaceri" si o mica inselatorie dovedita, ai ajuns sa faci profile psihologice pe forum.
Te deranjeaza ca exista sectiunea Bar & Lobby? N-o citi. Ti se pare ca scrie mult, si-a petrecut jumate de viata scriind acolo? Pai inseamna ca tu scrii extrem de incet daca ce a scris Tom ti-ar lua tie (evaluat de tine) jumate de viata sa scrii.
Vad ca astepti scuze de la colegul de mai sus. Sincer, crezi ca merge cu d'astea? Intreb si eu.
Stiu ca sunteti buni prieteni, dar nu inteleg de ce e nevoie sa va sustineti intre voi, la un subiect pe care NU IL CUNOASTETI DELOC.
Omul nostru a primit toate detaliile inainte de a primi articolele postate. I-am dat lista de bloguri unde vor fi postate, stia despre calitatea lor, e un "jucator" mare in lumea site-urilor de jocuri. Daca pentru voi nu au valoare anumite siteuri, nu inseamna ca pentru toata lumea e la fel.
Chiar nu inteleg care este rolul vostru aici, intr-un subiect care nu va include catusi de putin. Va place sa denigrati si sa carcotiti sau doar vreti sa pareti interesanti.
Si DAN inca odata intreb care e rolul tau aici si care e inselatoria?
OMUL A PRIMIT CEEA CE AM DISCUTAT CU EL IN PREALABIL.
Va rog sa va orientati spre problemele voastre, si sa terminati cu carcoteliile acestea de copii.
Vad ca TOM ar fi venit peste mine in locul lui Paul, actiune de cocalar, si totusi ne sustinem intelectuali si foarte inteligenti.
Inchidem si noi aici, am rezolvat cu clientul, si nu cred ca-si au rostul carcoteliile de 2 bani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)