Mai este de actualitate oferta?
Mai este de actualitate oferta?
Da, oferta mai este valabila.
Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii mai.
Am incheiat si eu o colaborare cu @inscaun astazi. Incepusem putin inainte sa apara Ann.
Totul a mers brici, articolele sunt OK. In rest pot doar sa recomand.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Multumim pentru feedback, alecs.
Promoția s-a terminat, actualizare de prețuri:
Pachet I - pe 10 bloguri Pr 3 + bonus 1 blog PR4 la 75 euro
Pachet II - pe 20 bloguri din care 10 Pr 3 si 10 Pr 2 + bonus 1 blog PR 4 la 150 euro
Pachet III - pe 40 bloguri din care 15 Pr 3 si 25 Pr 2 + bonus 2 bloguri PR 4 la 170 euro
Pachet IV- pe 50 bloguri din care 20 Pr 3 si 30 Pr 2 + bonus 3 bloguri PR 4 la 250 euro
Ultima modificare făcută de Ann; 6th June 2013 la 12:30.
Am achizitionat pachetul IV, publicarea articolelor s-a incheiat astazi. Recomand atat pentru calitatea pachetului, cat si pentru profesionalismul din comunicarea cu clientul.
Multumesc.
Multumim pentru feedback. La cerere putem personaliza pachete si pentru un numar ma mic de bloguri, insa nu mai mic de 10.
Colaborare de lunga durata, recomand cu caldura
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Multumim tututor pentru feedback, am lansat site-ul Seo Art - articole cu link-uri pe bloguri cu descrierea serviciilor de articole cu link pe bloguri, iar cu ocazia lansarii site-ului avem si o reducere valabila pana la sfarsitul lunii:
Pachet I: pe 10 bloguri din care 5 cu Pr 3 si 5 Pr 2 + bonus 1 blog Pr4- 40 euro
Pachet II: pe 20 bloguri din care 10 cu Pr 3 si 10 cu Pr 2 + bonus 1 blog Pr 4- 80 euro
Pachet III: pe 40 bloguri din care 15 Pr 3 si 25 Pr 2 + bonus 2 bloguri Pr 4- 150 euro
Pachet IV: pe 50 bloguri din care 20 Pr 3 si 30 Pr 2 + bonus 3 bloguri Pr 4- 190 euro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)