Am luat si eu un pachet "custom" si rezultatele sunt peste asteptari - daca articolele vor fi adaugate treptat(nu bulk - toate o data) linkurile alea sunt aur curat.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Vreau pachetul de 50 , dar se poate face treptat , adica 2 /zi , si plata sa se faca la sfarsitul zilei cand se primeste raportul pentru cele 2 ?
Daca colaboram, te rog sa imi trimiti si mie lista cu bloguri , vreau sa vad ce continut exista deja pe ele ca sa stiu daca are rost sa imi pun site-ul acolo . SI mai spune-mi, in cei 175 de euro pt. toate 50, sunt si articolele incluse ?
Astept pm .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am comandat Pachet III , asteptam sa vedem ce se va intampla. Voi updata threadul cu eventualele + sau - in SERPS .
Si eu am inceput colaborarea si ma declar foarte multumit , comunicare excelenta si servicii de calitate .
Multumesc de feedback andrei, cos_raq si tazonne!
Astept si pe ceilalalti care au cumparat sa dea un feedback, stiu ei care
Oferta este inca valabila.
Astazi s-a definit si
Pachetul IV - 5 blog-uri PR 4 + articole de minim 500 cuvinte pe nisa dorita incluse la 100E cu maxim 3 link-uri in articol.
*Articolele la fel ca si la celelalte pachete vor fi in pagina de PR, tin sa precizez asta, deoarece sunt multi care vand articole de genul asta pe blog-uri personale (chiar daca blogul este de PR3, 4 sau mai mare) , articolul postat va fi in pagina nou creata cu PR0/Unranked de cele mai multe ori.
*Blogurile nu fac parte din scheme de genul Link Wheel sau Link Farm
Ultima modificare făcută de inscaun; 20th October 2012 la 21:25. Motiv: pentru explicatie
Am mai terminat cateva pachete de publicat.
Inca valabil pentru doritori.
Update la pachete:
Pachetele urmatoare raman la acelasi pret pana pe data de 18.11.2012 dupa care pretul va creste cu minim 30%
Pachet I - pe 10 bloguri PR 3 la 6eur/buc
Pachet II - pe 20 bloguri PR 2 la 4eur/buc
Pachet III - 50 de bloguri din care 20 PR3 si 30 PR2 + bonus 2 PR4 la 175EUR
Pachetul IV - 5 blog-uri PR 4 + articole de minim 500 cuvinte pe nisa dorita incluse la 100E cu maxim 3 link-uri in articol.
Pachetul IV - se suspenda pe o perioada nedeterminata incepand de astazi.
Maresc preturile deoarece ofer un serviciu bun la un pret foarte mic fata de altii de pe forum, care vand advertoriale. Si fiind pretul mic nu a dat nici incredere multora din domeniu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)