Încă o colaborare încheiată cu Doro.
Încă o colaborare încheiată cu Doro.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
În perioada următoare se mai eliberează niște locuri (deja expirate de vreo două săptămâni) din blogroll-urile blogurilor. Ofertă este, astfel, încă valabilă. Valabil și pentru advertoriale.
Ofertă peste ofertă: achiziționați link-uri pe Omlette du Fromage și Octocat și primiți link gratuit pe Le moustache. Același lucru și pentru advertoriale. Detalii oe privat:
Valabil pentru orice perioadă de timp, în cazul link-urillor. Pentru oferta de preț a link-urilor, consultați prima pagină (cu mențiunea că Omlette și Octo au, acum, același preț).
încă o tranzacție încheiată. încă valabil. în curând vor mai expira câteva link-uri.
O altă tranzacție încheiată cu Cristi P sau rippo. Motiv pentru care rog un admin să mă lămurească în ce condiții această persoană ar putea să facă rost de o invitație. Eu îl recomand.
Super! Am colaborat foarte bine si o sa mai colaboram pe viitor![]()
Într-adevăr, am colaborat cu dontedro și confirm cele spuse. De asemenea, multă stimă și din partea mea pentru el.
Incheiat colaborarea, multumit de promptitudine si de rezultate
Poate mai colaboram si pe viitor
merci
Mulțumesc frumos, roiv! Aceleași lucruri frumoase și despre tine. Recomand.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)