Pai ziceai ca e preluat de la webpad.ro/blogging/bloguri-greseli/
Ce castiga omu muncii ca ii copiezi tu articolul si nu-i pui macar link?
Pai ziceai ca e preluat de la webpad.ro/blogging/bloguri-greseli/
Ce castiga omu muncii ca ii copiezi tu articolul si nu-i pui macar link?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Il cunosc pe proprietar, am discutat cu el innainte de a prelua articolul, el a impus regulile, nu a cerut link
1nesco, din cate inteleg eu, lorenzo nu copie articolul nimanui. El practic presteaza o munca de copywriting in schimbul unui link si a faptului ca publica articolul respectiv si pe propriul site.
Deci daca ai nevoie de un articol despre inmultirea balenelor si tu habar nu ai sa legi 2 cuvinte sau nu ai timp, apelezi al el, el scrie articolul, il publica la el pe site si iti da tie voie sa folosesti articolul de cate ori ai nevoie in schimbul unui link catre siteul lui.
Asta e ceea ce ofera el, mie insa nu mi se pare deloc o afacere profitabila pentru "client". Ar putea deveni profitabila pentru ambele parti daca, clientul ar obtine exclusivitate pentru articol in schimbul acelui link.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Castigul pentru tine este ca primesti un articol ( teoretic bine scris ) la comanda practic, adica ai cautat pe google ceva legat de ce vrei sa scri, nu gasesti mai nimic ok , si ii zici omului sa iti scrie el gratis si tu il publici cu link catre el.Mie unu mi se pare un lucru care poate fi avantajos pentru anumite site-uri, dar in ideea in care articolele scrise de el sunt foarte bune.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Daca articolele mele sunt bune sau nu, nu va pot spune eu, cred ca ramane la opinia dvs, a celor care se vor folosi de ele. Cat despre link, nu vreau/am nevoie sa fie inclus in articol, ci vreau ca la finalul articolului sa fie scris ceva de genu "Preluat de pe www.addarticol.eu" poate fi scris si cu font de 7-8 nustiu...care e cel mai mic...!
Rares are dreptate, daca tu nu ai timp sau nu stii nimic despre nisa respectiva, apelezi la mine, si eu iti scriu, apoi tu folosesti articolul dupa bunul tau plac.
Va multumesc, Cu Respect macovei Albert
Daca articolul se gaseste pe site-ul X si pe site-ul Y iar site-ul Y are link catre X Google o sa creada ca articolul e preluat (copiat) de pe site-ul X. Castiga doar site-ul X, articolul de pe site-ul Y fiind in mod normal ignorat.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Atunci mai aplicam o varianta daca se pune problema asa, iti scriu 2 articole de care aveti nevoie si eu ma aleg cu un backlink pe site-ul dvs. (dupa cum am precizat nu vreau sa fie la vedere, nu fac schimb de trafic) si va predau articolul intr-un fisier de tip text.
1nesco te astept cu un mesaj privat in care vreau sa imi dai adresa magazinului online, si detalii
Presupun ca stii ce e aia duplicat content, de ce as copia un articol de la tine si as pune si un link catre tine prin care i spun lui google ca sigur eu sunt cel care a copiat si astfel sa fiu penalizat, totusi aici sunt oameni care au un minim de cunostinte
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)