Duminica 14 februarie: 3 clickuri - 22,09 USD.Si va plangeti ca luati 1 cent pe click...
![]()
Duminica 14 februarie: 3 clickuri - 22,09 USD.Si va plangeti ca luati 1 cent pe click...
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
As fi curios sa iti vad tie castigurile, pentru ca tot spui ca te pricepi atat de bine la seo.
Nu am modificat nici o poza pentru ca nu am de ce. Nu ma laud cu banii pe care nu-i am.
Tot ce am vrut sa iti spun este ca in opinia mea ceea ce faci tu acolo se cheama SPAM.
Nu am vrut sa te judec sau sa iti spun ca nu stii seo, am vrut doar sa te atentionez.
De ce oare sariti asa cand cineva care nu este de acord cu voi isi spune punctul de vedere?
Credeam ca este un forum deschis oricaror opinii pro sau contra dar vad ca m-am inselat.
Poza care va "deformeaza" forum-ul am postat-o doar pentru a iti arata "terenul meu de joaca" in legatura cu seo.
(nu este site "barbie")
@ibaldazar
Matematica am facut la scoala, si daca nu ma pricep chiar asa de bine folosesc calculatorul.
E pacat ca asta ai inteles din poza aia.
Ti-am calculat foarte atent aici !
http://i46.tinypic.com/123ld3p.jpg
amice, ca sa ne demonstrezi ca stii SEO iti trebuie timp. Forumul e deschis, oamenii sunt ok, dar scuza-mi neobrazarea de a te intreba INCA o data ce legatura are un print screen Adsense cu faptul ca stii SEO? Traficul ala ar putea veni din Adwords sau de ce nu din Pop-up-uri ? Pentru ca e mult si cu CTR mic. Desigur asta sunt supozitii pentru ca habar n-am care este nisa ta (poate e o nisa unde se clickaie putin).
Vezi tu... prea multa lume stie SEO, doar pentru ca face bani in Adsense. Asta e problema ta, ca te-ai bagat singur in categoria respectiva (ca sa nu mai zic ca n-ai fost in stare sa recunosti o mica ironie care nu iti era adresata).
Tu ai fost ca si un badaran aflat intr-o crasma de aia ordinara care in momentul cand e gadilat la orgoliu sare in sus si zice: "Ce vreti ma? Ca daca ma 'nervez cumpar tot baru'... "
@cocoi89ro
concluzia finala este ca ceea ce am postat eu e o oferta de publicitate si atat. am specificat si subdomeniile aflate in discutie, ceea ce ai dat tu print screen era un subdomeniu inca nedezvoltat
nu am amintit nicaieri cuvantul SEO, post-ul nu are legatura cu SEO, nu s-a laudat nimeni ca se pricepe la SEO (inafara de tine)
+ ca lumea iti repeta ca Adsense nu este echivalent cu SEO, felicitari tie ca faci atat din Adsense, insa threadul asta este despre total altceva. nu te mai ataca singur, caci nu ai dreptate
sa recunoastem cu totii ca a fost o neintelegere si gata
+ ca mi-ai dat la Reputation statutul de Lamer, fara sa stii despre ce e vorba si fara motiv ...
Ultima modificare făcută de silcamataru; 16th February 2010 la 02:46.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)