1 out of 2 members found this post helpful.
Sper ca realizati ca el este doar un intermediar, care aproape ca dubleaza preturile- ma refer la site-urile foarte mari si la cele de nivel mediu- fiindca am lista respectiva.
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
kestor
Sper ca realizati ca el este doar un intermediar, care aproape ca dubleaza preturile- ma refer la site-urile foarte mari si la cele de nivel mediu- fiindca am lista respectiva.
ce e rau in intermedierea unor vanzari? In cazul meu de exemplu poti obtine preturi mai bine de la agentiile cu care lucrez decat de la mine si asa mi se pare si normal sa fie. Agentia stie exact ce sa imi ceara nu stau sa schimb 100 de mailuri cu clientul care in final tot ii se pare ca e scump, ca-l pacalesc cumva si asa mai departe.
Ca or fi si agentii care dubleaza preturile.... posibil, dar asta nu e treaba mea, daca mie imi da pretul pe care l-am agreat ea poate sa ceara si de 10 ori mai mult ca nu ma intereseaza pe mine acest aspect.
2 out of 2 members found this post helpful.
Am cumparat si eu pe blogurile/site-urile lui personale. Pe celelalte nu am incercat. De cele mai multe ori lucrurile s-au miscat foarte repede.
Nu am patit pana acum sa fi disparut vreun articol, sper sa nu se schimbe acest lucru nici de acum incolo