Vand linkuri si articole pe site-uri/ bloguri cu vechime, page rank 1-3.
Persoanele interesate sunt rugate sa-mi dea PM.
Multumesc.
Vand linkuri si articole pe site-uri/ bloguri cu vechime, page rank 1-3.
Persoanele interesate sunt rugate sa-mi dea PM.
Multumesc.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
te rog trimite-mi lista siteurilor si preturile.
Merci
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Te rog da-mi si mie pe pm site-urile si preturile.
Merci.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Salut. As dori si eu aceeasi lista.
Multumesc.
Vreau si eu PM daca ai site-uri in engleza.
Fac un update la aceasta postare cu mai multe informatii:
1. Magazin online nisa cadouri, bijuterii inox, domeniu .ro, vechime domeniu 2 ani si 2 luni, trafic si pozitionat dupa anumite cuvinte cheie.
Link sidebar: 60 euro/an (page rank 2)
Articol blog: 5 euro/ 500 cuvinte si 2 ancore (page rank 1)
2. Director web, domeniu .com, vechime domeniu 1 an si 3 luni, IP unic, trafic si pozitionat dupa anumite cuvinte cheie.
3. Magazin online nisa tricouri, domeniu .ro, vechime domeniu 2 ani si 2 luni, trafic si pozitionat dupa anumite cuvinte cheie.
4. Site stiri si noutati despre fashion, comenzi eastbay, comenzi sua, domeniu .ro, vechime domeniu 4 ani si 2 luni, trafic si pozitionat dupa anumite cuvinte cheie.
Link sidebar: 60 euro/an (page rank 3)
Articol: 5 euro/ 500 cuvinte si 2 ancore (page rank 3)
Plata prin pay pal sau card bancar.
Ultima modificare făcută de lancetti; 21st June 2013 la 15:23.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
vreau si si linkurile + preturile pentru articole scrise de tine
mersi
Revin in continuare si cu alte site-uri in functie de domeniu de activitate:
5. Site prezentare, comenzi eastbay, comenzi sua, domeniu .ro, IP unic, vechime domeniu 2 ani si 3 luni, trafic bun si pozitionat dupa anumite cuvinte cheie.
Articol blog: 5 euro/ 500 cuvinte si 2 ancore (page rank 2)
6. Magazin online nisa cadouri, bijuterii inox, domeniu .ro, vechime domeniu 2 ani si 2 luni, trafic bun si pozitionat dupa anumite cuvinte cheie.
Link sidebar: 50 euro/an (page rank 2)
Articol blog: 5 euro/ 500 cuvinte si 2 ancore (page rank 1)
7. Magazin online nisa adidasi, domeniu .ro, vechime domeniu 3 ani si 2 luni, trafic si pozitionat dupa anumite cuvinte cheie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)