am interogat checker.monitorbacklinks.com pentru a vedea cate backlink-uri am si imi zice ca 5K , o fi real pentru ca e pe blogspot? la altii arata real , cateva sute.
am interogat checker.monitorbacklinks.com pentru a vedea cate backlink-uri am si imi zice ca 5K , o fi real pentru ca e pe blogspot? la altii arata real , cateva sute.
Real poate fi, doar ca e important de pe ce si de pe cate ip-uri, ca daca e doar unul sau trei, nu e cine stie ce.
Pana la urma si la urma testul cel mai bun este urmatorul :
Publici un articol pe site , despre ceva care stii ca are competitie. Daca rankeaza in prima pagina dupa o luna, stii ca sunt bune de ceva cele 5K backlinkuri.
Asa iti faci testul cel mai bine, pt ca numerele pot fi inselatoare, conteaza pana la urma in ochii lui google cum se prezinta cele 5k backlinks. Atat si nimic mai mult.
Chestia e ca eu nu stiu sa fi link-at pentru 5k. am maxim 500 real si nu stiu de unde au aparut 5k. Totusi la cateva luni de la lansare sunt pe primii 30 dupa keyworduri relevante si generale.
Daca vrei ma uit eu cu ahrefs, da-mi pe privat link-ul si iti fac cateva printuri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)