1 out of 2 members found this post helpful.
Link urile in Profile
Salut draga comunitate, mi-am propus sa investesc ceva energie in oferirea serviciilor de Link Builing...
Informatile despre acest serviciu le-am dobandit dupa un alt forum strain, ma gandesc ca ei au un alt tip de perspectiva.
Eu mi-am facut deja o lista si incerc sa o dezvolt cat mai mult, site urile acestor profile au page rank cuprins intre 2 si 6,ceea ce pe mine ma incanta destul de mult.
Credeti ca acest link ce provin din semnatura sunt benefice?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
0 out of 1 members found this post helpful.
Exista o gramada de teorii.
Teoretic, profilele facute cu unelte automate lasa anumite urme care le fac depistabile de catre Big G, astfel ca e posibil sa risti o penalizare grava.
Totusi, daca ai sa te uiti la cele 50 de modificari in luna martie, ai sa vezi ca unul dintre puncte e ceva in genul "o mai buna indexare a profilelor" din forumuri, site-uri de socializare etc. Pentru mine, asta e un indiciu ca un profil facut bine, care sa nu para a fi spammy, inca iti poate aduce ceva link-uri care sa te ajute in optimizare. Totusi, datorita celor care folosesc unelte de creare a profilelor in forumuri si site-uri cu PR mare, eu nu m-as apuca sa creez astfel de lucruri decat dupa ce site-ul la care lucrez primeste deja link-uri din surse variate.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat īn original de
matei
Exista o gramada de teorii.
Teoretic, profilele facute cu unelte automate lasa anumite urme care le fac depistabile de catre Big G, astfel ca e posibil sa risti o penalizare grava.
Totusi, daca ai sa te uiti la cele 50 de modificari in luna martie, ai sa vezi ca unul dintre puncte e ceva in genul "o mai buna indexare a profilelor" din forumuri, site-uri de socializare etc. Pentru mine, asta e un indiciu ca un profil facut bine, care sa nu para a fi spammy, inca iti poate aduce ceva link-uri care sa te ajute in optimizare. Totusi, datorita celor care folosesc unelte de creare a profilelor in forumuri si site-uri cu
PR mare, eu nu m-as apuca sa creez astfel de lucruri decat dupa ce site-ul la care lucrez primeste deja link-uri din surse variate.
Eu fac toata treaba manuala,nu folosesc nici un program.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
1 out of 1 members found this post helpful.
Ca posesor de bloguri, nu accept comentariile puse la ”copy-paste”, de fel... Īmi plac cele care mć argumenteazć cumva și care-mi dovedesc cć s-a citit articolul (pentru cć pun mult suflet īn scrierea lor). Mi s-a īntāmplat sć primesc comentarii de la diferiți seo-iști, ce-mi dovedeau clar cć mi-au citit articolul. M-au fćcut chiar sć dau click pe link-ul respectiv. Deci, dacć respecți bloggerul, te respectć și el pe tine.