Am omis sa spun, si multumesc lui 1nesco ca a spus-o el, cand am zis ca bugetul mai bine il consumi pentru linkuri, m-am referit la achizitionarea de articole. Nu sunt fanul linkurilor platite, iar din articole nu prea exista riscul sa ti le scoata cineva. Nu are nimeni nici un interes sa faca acest lucru. Iti dai seama ce ar insemna pentru un webmaster care detine un site cu cateva mii de articole sa le ia la puricat sa scoata linkurile
Referitor la reteaua de siteuri, romaniac a pus bine punctul pe I . un plus de la mine.
E interesant cum de nici o firma de SEO nu s-a gandit la asa ceva. Pe afara am vazut ( in special pe adult ) siteuri care au retele foarte vaste de domenii ce sustin doar siteul principal.
La un moment dat a fost o discutie pe tema aceasta, nu mai stiu, parca Nic a deschis discutia (daca imi joaca memoria, imi cer scuze Nic) si la fel cumva s-a tras concluzia ca o asemenea retea de suport, chiar si facuta pentru pentru a oferi servicii de link building necesita o investitie foarte mare, iar riscul de a nu se amortiza e foarte crescut. Pe .com, probabil s-ar justifica.