Rezultate 1 la 10 din 41

Subiect: Strategii pentru backlinkuri

Afișare hibrid

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Asta cu reteaua de site-uri poate fi eficienta, dar trebuie sa investesti ceva timp/bani in ea si important e sa fie site-urile pe cat mai multe IP-uri diferite. Am scris si eu un articol cu 15 metode de a obtine backlink-uri dofollow, metode destul de naturale pe care le folosesc si care sunt destul de eficiente, toate combinate, zic eu. Dar oricum, deja cand e competitie mare, deja treci de tehnicile white hat si te apuci de cumparat masiv link-uri si advertoriale, dar deja asta-i alt subiect si despre white vs black s-a mai discutat recent intr-un thread, fara a se ajunge la o concluzie unanima:d

LE: acum am citit tot articolul tau si vad ca in principal sunt cam aceleasi tehnici de care zic si eu... na, chestii clasice si aplicabile de omul obisnuit. Nu vorbim aici despre widget-uri virale, sponsorizarea de teme wordpress, countdown-ere pt pus in signatura pe forumuri sau altele
    Signatura lipsa

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Nu vorbim aici despre widget-uri virale, sponsorizarea de teme wordpress, countdown-ere pt pus in signatura pe forumuri sau altele
    Aia cu teme wordpress si alte chestii similare mi se pare foarte eficienta insa nu e la indemana oricui, trebuie sa stii design si programare, adica sa oferi ceva de valoare care sa ii faca pe altii sa le descarce.

Faza cu reteaua de site-uri, din ce am observat la concurenta, merge foarte bine si vad ca e folosita si cu bloguri pe blogspot, ceea ce o face mai ieftina si la fel de eficienta. Nu mai vorbesc ca am vazut recent bloguri din astea care au prins primele pozitii si sunt sigur ca nu au cine stie ce backlinkuri...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pret corect pentru backlinkuri
    De olynth în forumul Link Building
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th July 2011, 15:44
  2. Pret corect pentru backlinkuri
    De olynth în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th July 2011, 18:10
  3. Strategii de link building pentru siteuri de afiliere
    De Alex Dumitru în forumul Link Building
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th October 2010, 14:11
  4. Strategii de link building pentru siteuri de afiliere
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th October 2010, 14:11
  5. relevanta backlinkuri pentru subdomenii
    De mamulea în forumul Link Building
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st September 2010, 15:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •