Am mai spus-o si o repet, mie nu mi se pare mult traficul; de aceea caut parteneri.Originally posted by ITE
[b]Totusi, cum reusesti cu 2 posturi de toata jena sa atragi atata trafic?
Am mai spus-o si o repet, mie nu mi se pare mult traficul; de aceea caut parteneri.Originally posted by ITE
[b]Totusi, cum reusesti cu 2 posturi de toata jena sa atragi atata trafic?
cam dubios. spune-ne si noua, A, cum reusesti sa aduci 2000 de oameni pe saptamana?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Mai ales cu un site care se incarca in peste un minut. ...
Originally posted by misu
[b]cam dubios. spune-ne si noua, A, cum reusesti sa aduci 2000 de oameni pe saptamana?
se pare ca omul nu a gasit explicatii, si-a bagat coada intre picioare si a sters-o![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
N-am sters-o! Am luat doar o pauza.
Inca mai caut site-uri partenere.
Studiati mai bine trafic.ro ... la acest forum.
Vizitele acestea vin 95% din webmail..
Guess what ? SPAM ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Expertule... unde ai vazut tu 95%? Need glasses?
http://stat3.trafic.ro/stat/anonimhaos/referinte/luna/
Are 90% directi, deci fie are un script care foloseste curl prin proxy-uri, fie a cumparat bulk-trafic de undeva, fie l-a luat pe gratis de la site-uri de genul "intra tu pe site-urile noastre si intram si noi pe site-urile tale". Ultimele doua metode se poate sa foloseasca tot curl, daca sunt facute cu cap.
Cred ca gasesti si pe net un script din asta, sau daca ai cateva notiuni de php si citesti ceva de curl faci singur; in 15 min. e gata.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
offtopic
Weasel ca e 90% ca e 95% tot acolo e, pe langa asta se poate modifica nu?
Esti la vanatoare de Cristian Mezei?
A doua parte a post-ului tau era suficienta...
Stiu... :oops:Originally posted by Bruzli
[b]Esti la vanatoare de Cristian Mezei?
A doua parte a post-ului tau era suficienta...
Ideea e ca m-am uitat peste "referrer pe zi" pentru zilele trecute, si nu exista nici un 95% sau macar apropiat pentru webmail. Asa ca am corectat greseala expertului... weaselish style :wink:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)