Cred ca era mai ok sa fi mai transparent de la inceput, nu este vorba de know how aici, este o tehnica cunoscuta, ai venit totusi cu oferta pe un forum de SEO .Daca intradevar sunt un numar mai mic de OBL-uri pe pagina si domenii diferite SI variezi si ANCHOR text-ul, ar trebui sa ajute cat de cat, mai ales ca pretul este unul ok .Tehnica este la fel de "white hat" ca si commentariile pe bloguri.
Bafta cu vanzarea si imi cer scuze daca am facut offtopic, dar fi mai clar pe viitor.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Confirm ca metoda este buna (initial ni stiam despre ce este vorba) - este o tehnica "white" sa zicem.
Lista lui face toti banii, dar ca si maldinii, as zice ca transparenta este un lucru minunat pe acest forum.
Trust, but verify.
Salut nu este nici o problema . Nu ma deranjeaza sa discut cu cei care se pricep si au pareri diferite de mine .
Dar cand vad oameni care nu au habar de ce e SERP sau cum afecteaza PR Serp ca imi explica ei mie ma cam sucaresc .
Merci
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Merci Dan
eu cumpar acest tip de linkuri si pot sa confirm ca am urcat, dar linkurile goale doar de pr mare nu au avut efect puternic, am facut mix intre link de pr mare si sociale, directoare etc(pr mare cam 70% dir si restu cam 30%) si am urcat bine de tot... acum fiecare le foloseste cum stie...
multumesc pentru mesaj Coco_ro .
E important sa se stie ca multi folosesc aceste linkuri si e foarte corect ce ai zis , ele trebuie 'diluate ' cu linkuri in directoare si sociale , poate si putine linkuri ,edu cu articol si link in continut. Cam asta e reteta pentru urcari in SERP.
Bun raspuns
Mestere SEO ti-ai pus articolul in rubrica ptr Link/Banner EXCHANGE. Vezi ca aia interesati sa cumpere sunt la Link-uri/Bannere, asta in cazul in are tu ofereai $$ ptr un link exchange!
Daca ar fi sa cumpar cateva link-uri de la tine, cat timp o sa stea acele link-uri pe site-urile respective?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)