Fac schimb de linkuri cu siteuri cu retete culinare, retete de slabit, si alte siteuri cu nise asemanatoare.
Eu detin siteul retete-online.net .
Astept propunerile voastre pe privat. Multumesc!
Fac schimb de linkuri cu siteuri cu retete culinare, retete de slabit, si alte siteuri cu nise asemanatoare.
Eu detin siteul retete-online.net .
Astept propunerile voastre pe privat. Multumesc!
Man, fara suparare dar cei de la reteteculinare[punct]ro, bucatarul[punct]ro si restul stiu ca le copii retetele?
Eu unul sunt interesat de le, dar nu vreau sa ma trezesc intr-o zi ca-mi gasesc retetele pe siteul tau ca ne suparam.
Asadar, cu Retete culinare - Papa Bun te intereseaza?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
salut, da sunt interesat de schimb de linkuri.
Am copiat pentru inceput cateva retete. Pe viitor le voi scrie eu, din diverse carti de bucate.
Te-am adaugat la parteneri cu "Papa Bun" . Pe mine te rog sa ma treci cu "Carte de bucate". Merci.
Daca scoti linkurile alea irelevante de la Parteneri poate ma decid si facem un schimb de linkuri. Insa daca le vei pastra vei avea parte numai de dezavantaje.
le-am scos, au ramas doar 3, mai putin relevante...
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 02:57.
Salut. Sunt interesat . Dețin Retete culinare gustoase - Retete culinare traditionale .Trimite-mi PM dacă ești de acord.
Salutare.
am discutat pe privat. altii interesati de schimb de linkuri?
pe cine intereseaza link exchange cu Bucatari de Inchiriat ideal pt pentru Nunti,Evenimente,Mese Festive,Nunta la cort, catering sau la domiciliu . Inchirieri Bucatari evenimente si Restaurante Bucuresti .. pe privat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)