Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Articole scanate din reviste

BogdanM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th November 2006
    Posturi
    51
    Putere Rep
    36

Implicit

Au mai fost discutii pe lista de discutii legi-internet, uneori foarte incinse. Poti cauta in arhiva.
    1. Nu stiu, e o chestiune discutabila. Cred ca depinde mai degraba de numarul de reproduceri si de aspectul comercial, decit de vechime. Oricum faptul ca revista nu mai e in circuitul comercial nu inseamna ca ii poti reproduce articolele fara voie. Insa eu vad aici mai degraba un business model interesant - poate ca cei din revista aia ar fi interesati sa iti dea continutul mai vechi de 10 ani gratis sau pe niste sume modice - intreaba-i si poti avea un continut interesant si unic pe nisa ta. Iau 10% din profit ?
    2. Da, ai dreptate - e specularea unei situatii... Si intr-adevar gazduitorul continutului sta si mai bine dpdv al dreptului de autor (putind fi totusi obligat sa stearga si aparitia pe pagina lui a articolului incriminat).
    Singurul dezavantaj este ca cei de pa aceste situri de gazduire gratuita sterg imediat continutul daca primesc o notificare in acest sens...

asdirc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th August 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    158
    Putere Rep
    35

Implicit

eu cred asa daca se supara cineva ca i ai postat articolele o sa te contacteze sa ti explice durerea lui .... oricum din cate stiu eu pe un forum la inceput userului i se spune ca e de acord sa raspunda pt faptele sale .. deci nu o sa fi tu direct incriminat ... dar nu am auzit niciodata sa se planga cineva ca i au fost furate lucrarile dak au fost imprastiate pe net ... deci eu cred k poti sa stai linistit in continuare

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Articole gratuite
    De slobodan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th July 2010, 17:44
  2. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 17:53
  3. Reviste de SEO si de web marketing
    De Marius Mailat în forumul Utile
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 8th February 2009, 22:49
  4. Articole pe bloguri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th November 2007, 17:57
  5. Adrese de editori/review-eri de reviste IT
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th November 2006, 18:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •