Si eu primesc acelasi raspuns![]()
Voi participa
As vrea sa particip, dar nu pot
Nu voi participa
sa inteleg ca noi nu suntem cunoscatori (initiati)...
Este in sectiunea "seo headquarters"... asta e motivul...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Totusi some news ? se mai tine sau nu meetingul asta ? Locatie , ora ....
Pentru cei care vin din alte parti (eg eu din Timisoara ) o sa trebuiasca ceva pregatire inainte. Daca merge meetingul in viitor poate facem o colaborare si cu Temi si OWG ( meeting in London )
E ok initiativa, important e ca cei care zic ca merg sa mearga. Ne mai cunoastem si noi personal cu ocazia asta. Eu sunt insa nevoit sa zic pas acum. Maybe next time.
Cristi .. ar merge si un chestionar cu orasele in care sa aiba loc intalnirea. Sunt chiar curios pentru ce locatie s-ar opta mai mult, nu ca ar conta pentru mine: daca am timp, vin oriunde.
Am inteles bine, nu? Avem diurna, cazare, masa si seara iesim la striptease.![]()
![]()
o intalnire in craiova sau caracal a fi prea tare ! :d
Care ar fi ideea intalnirii, sa ne cunoastem si sa bem sau vor avea loc discutii/prezentari legate de SEO (si pe urma bem)?
Povestea ar trebui sa se intample ziua pentru ca sambata seara e greu sa gasesti un loc dedicat pentru asta.
Oricum, 27 este OK pentru mine. As putea chiar sa pun un bar la dispozitie daca, asa cum am spus inainte, lucrurile nu se intampla seara/noaptea.
vin si eu, vin si eu...
voi urmari topicul sa aflu locatia.
Am votat "voi veni" numai să mă primiţi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)