Kidu, mersi. Am dat mai departe.
Kidu, mersi. Am dat mai departe.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ahaaaa niet solutia @Ramonel si @Toto.
Am fumat si eu vreo 6 luni si m-am ales cu inca vreo 9 Kg in plus fata de ce detineam. Apropo @Ramonel de la voi cred ca am cumparat Ego-ul .
In ultima instanta cred ca vin si eu cu a mea. @Ramonel de la tine ma astept sa aduci un EcoPure Rich.
Krumel crezi ca pana pe 6 mai se stabilesc si speakeri? Intreb ca sa vedem si noi ce bifam, ca vad ca sunt in paralel.
deci Fishkin nu va fi prezentIn plus, Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va pregati recomandari si va raspunde intrebarilor participantilor via Skype aici.
Da, via skype. Chiar ar fi fost prea mare surpriza sa fie prezent... Macar avem distilled.
Fishkin a fost pe skype si la Ecomtim, deci da .. e skype. Restul vin in carne si oase. Eu asa stiu.
Bogdan, revin cu vorbitorii cat mai repede, pana pe 6 ar trebui sa se stie deja.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
confirm inscrierea la conferinta ziua-1 ... see you there
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Am intrat pe profilul Ralph Tegtmeier aka Fantomaster ,am aruncat o privire si fantomaster.com nu-mi merge, ceea ce nu mi se pare deloc ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)