Nu ar fi o idee rea, majoritatea nu ne cunoastem decat de pe web, si nu ar fi rau sa ne cunoastem si fata in fata
Nu ar fi o idee rea, majoritatea nu ne cunoastem decat de pe web, si nu ar fi rau sa ne cunoastem si fata in fata
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
din pacate nu am cum sa ajung...am concediu pana pe 4 iunie si as avea cum sa mai cer altul
Hmm..ar merge o lada de bere
well, am semnat prezenta.
Am scris la cald cate un ceva despre prima zi Sem Days, cu accent pe observatiile proprii sau alte vorbitorilor. Nu fac un transcript pentru ca puteti gasi rezumatul discutilor la nwradu.
Ma asteptam sa vad mai multi colegi de pe Seopedia...
Buna recenzia, sint de acord cu ea. Si eu as fi vrut mai multi SEOs in sala. Poate maine.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
O sa existe prezentari, filme publicate pe undeva?
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
exclus. au platit cateva sute de lei cei care au fost interesati, ar fi frustant sa descopere ca puteau sta acasa si sa vada conferinta gratis. te poti limita la foto si diversele postari pe net, cum este a mea.
Nu m-am gandit nici o secunda ca vor fi gratis. La toate evenimentele din afara se pun spre vanzare filmele, prezentarile, etc. De ex pe seomoz si pe distilled poti cumpara filmele de la toate conferintele la care au participat.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
daniel, nu cred ca am ajuns la nivelul in care sa vindem filmele de la conferinte
ontopic: am updatat foto in post, am si o inregistrare de 20min cu Phil Nottingham, sper sa am acceptul organizatorilor sa o public.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)