buna. vreau sa imi cumpar gazduire de la ei...insa am inteles ca din privinta seo nu e bine, ca eu continutul il am in romana. influenteaza negativ mult acest lucru? si daca da, ce recomandati?
multumesc anticipat
buna. vreau sa imi cumpar gazduire de la ei...insa am inteles ca din privinta seo nu e bine, ca eu continutul il am in romana. influenteaza negativ mult acest lucru? si daca da, ce recomandati?
multumesc anticipat
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Nu cred ca ai foarte mult de pierdut d.p.d.v. SEO. Avand in vedere continutul in limba romana ai putea avea cate ceva de castigat (timp de raspuns mai bun pentru site la accesarea din Romania si aparitia in google.ro la cautarea cu "pagini din Romania" bifat) daca ai utiliza un hosting cu servere in RO, uite niste provideri aici (in ordine alfabetica): claus.ro, egazda.ro, mxhost.ro, redhost.ro, spatiul.ro sau webfactor.ro
Succes cu site-ul!
merci de info..insa sunt cam scumpi fata de hostgator(la nivelul hostgator)
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Cred ca mai important e sa ai un host stabil. Chiar daca ai un oarecare avantaj sa iti fie hostat pe un server din ro, as zice sa mergi mai intai pe ideea sa iei un host stabil si de calitate, deci sa compari toate optiunile.
m-am hotarat la hostgator...mi se pare mai convenabil, si am auzit multe vorbe de bine.
daca ai un site destinat publicului roman... imi explici si mie de ce vrei sa-l pui pe un host din afara?
pentru ca inainte am avut net de la un roman ce avea server afara (inainte nu stiam daca conteaza de unde e serveru), si nu am avut probleme din privinta asta.
Probleme am avut, ca avea preturi mici si servicii pe masura..daca vreau sa iau ceva mai mult, deja ma costa la minim 100 ron pe luna.
Imi trebuie gazduire pentru mai mult de 1000 vizitatori pe zi. Iar ca si calitate/pret nu am gasit in RO sa imi convina
In cazul asta incep sa-ti dau dreptate
eu tot site cu continut romanesc am si e hostat la ei si sincer sunt foarte multumit
Cum am mai spus, daca aveti trafic intern, cautati-va domnule si un host intern (cu toate ca sunt umpic mai piperate insa conteaza mult). Am avut de la hostgator si m-am mutat, pentru ca nu-mi placea deloc uptime-ul si support-ul.
Recomand ghesi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)