Dragos, esti primul care l-am auzit ca se plange de uptime si support. Eu am de aproape 2 ani si nu am avut probleme de loc. Si, nu conteaza chiar asa de mult unde este hostat, doar daca, cauta utilizatorul explicit in Romania.
Dragos, esti primul care l-am auzit ca se plange de uptime si support. Eu am de aproape 2 ani si nu am avut probleme de loc. Si, nu conteaza chiar asa de mult unde este hostat, doar daca, cauta utilizatorul explicit in Romania.
Dragos, chiar ca esti primul, eu mi-am transferat site-uri .ro la ei, din acelasi motiv, hosting ieftin si bun! La noi am incercat cam tot ce misca, cat de cat ok(uptime si support) au fost claus si xhost, iar cei mai ne_simtiti au fost cei de la edomenii, o adevarata bataie de joc acolo din toate punctele de vedere..
Faptul ca tu ai continutul in romana si host-ul in alta parte a lumii influenteaza un singur lucru (cel putin asa cred eu).
Tu vei avea cititori romani ... care probabil in proportie de 99% locuiesc in tara. Ei bine, serverele fiind prin America, probabil o sa li se incarce un pic mai greu pagina, atata tot. Eu unul am la hostgator si site-uri in romana si in engleza si se incarca chiar bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)