hostgator mi-a facut is mie probleme cand am avut de la ei .. acum nush
hostgator mi-a facut is mie probleme cand am avut de la ei .. acum nush
eu sincer nu am avut probleme cu hostgator, mi-a dat un prieten dar nici o problema
Daca ai platit prin PayPal probabil ca ai incheiat un agreement cu ei in care ai spus ca esti de acord ca ei sa retraga lunar o suma din contul tau. Asa se intampla la multe chestii care functioneaza pe baza de abonament. Ca sa dezactivezi chestia aia, intrii in contul de paypal, My Account>Profile>Pay List (Pay List e sub Financial Information). Acolo ai o lista cu toti comerciantii care au autorizatie pentru retragerea fondurilor din contul tau. Dai click pe unul din ei, in cazul nostru HostGator si apesi pe "Cancel".
Uite, cu ocazia asta am anulat si eu autorizatia pentru GoDaddy.
Daca faceai asa de la bun inceput, HostGator ti-ar fi inchis contul pe motiv de neplata.
Dragos Flusca multumesc pentru informatiechiar aveam nevoie de chestia asta si nu stiam sa fac ..... iar de gator ..... nu stiu ce sa spun ,,,, imi mi-au cam creat niste probleme pe care acuma pe hostul unde sunt nu le mai am
![]()
I use hostmonster, no problems what so ever![]()
sunt cu hostgator de juma de an si in general sunt multumit de ei; mai putin cand mi-au blocat toate site-urile fara sa ma anunte inainte pe motiv ca script-ul consuma multe resurse si a trebuit script-uol modificat dar am stat cu site-urile blocate cateva zile - in rest sunt ok dar imi fac griji sa nu ma trezesc peste noapte cu aceasi problema
Ei suspenda toate conturile nu doar contul care genereaza load?
mai suspendeaza si din greseala, cel putin asa am patit eu. Probabil ca sa-ti ia banii, un trick simplu...
mi-au facut si mie asta de 2-3 ori. dar din vina lor se intimpla asta pt ca nu era implementat cum trebuie ruby on rails.
am trecut pe server dedicat si acum am alta probleme... zilnic, 10% din vizitatori nu pot intra pe site decit prin siteuri gen pagewash.com. cica ar fi de la ispurile de la noi si nu ii pot contrazice
o sa ma mut oricum la dreamhost ca m-am saturat de ei
Cred ca hostgator e totusi mult peste dreamhost, iar un server dedicat e preferabil unui cont de reseller hostgator.
De ce nu treci pe un server dedicat in Romania?
Dreamhost iti ofera doar "Dreams"...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)