Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: hostgator-godaddy-altul?

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit hostgator-godaddy-altul?

Imi cer scuze ca am deschis alt topic avand in vedere caci mai exista unul insa vreau un raspuns concret de la cei care au testat sau au utilizat aceste servicii.

am nevoie de un host care sa fie rapid in primul rand.am hostat un site la godaddy si nu se incarca conforma asteptarilor.

hostgator nu am testat dar am inteles ca e mult mai ok decat godaddy insa au alte probleme daca ai site php+mysql multe interogari mult trafic spun ca procesoarele lor memoria solicitata si sa alegi server dedicat altfel iti fac pachetel si te trimit acasa.

pe chat am vorbit cu ei si au spus ca nu e asa. :-s

hostgator imi ofera un hosting de care as avea nevoie(ultimul pachet)

insa as dori sa aud si alte pareri care folosesc, altceva :-s. alta firma de hosting?
    o estimare a traficului : 5.000-8.000 vizitatori unici pe zi.

firma de hosting ar putea sa puna limita pe numarul de interogari al bazei de date? pe ora zi ?

multumesc anticipat
    Ultima modificare făcută de Adrian Poputoaia; 29th February 2008 la 08:57.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

absolut toate firmele de hosting shared au o limitare intr-un fel sau altul.
    am discutat si cu cei de la godaddy si cu cei de la hostgator cerandu-le o garantie ca nu imi vor fi limitate unele resurse, precum numarul de query-uri/ora sau marimea fisierelor. ambele firme au fost de acord.

hostgator este insa pt mine suspecta deoarece foloseste planuri de tip "unlimited" ceea ce nu e ok.

ca fost reseller si client pt majoritatea firmelor cunoscute de hosting: godaddy, hostgator, 1and1, aplus, romarg(cea mai limitata firma posibil), edomenii, ghesi, fastweb nu-ti recomand niciuna

doar te informez ca, pentru trafic international ambele(godaddy si hostgator) se misca bine iar pentru trafic din romania - firme din romania (dai si tu cu banul)
    Ultima modificare făcută de haos; 29th February 2008 la 12:00.

dublutz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd October 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    175
    Putere Rep
    32

Implicit

Am un prieten care a depasit la Hostgator limita de 250 conexiuni simultane. Deci cam acolo este limita. Dar i-au oferit un server dedicat pe la 70 USD fara administrare.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    absolut toate firmele de hosting shared au o limitare intr-un fel sau altul.
    am discutat si cu cei de la godaddy si cu cei de la hostgator cerandu-le o garantie ca nu imi vor fi limitate unele resurse, precum numarul de query-uri/ora sau marimea fisierelor. ambele firme au fost de acord.

hostgator este insa pt mine suspecta deoarece foloseste planuri de tip "unlimited" ceea ce nu e ok.

ca fost reseller si client pt majoritatea firmelor cunoscute de hosting: godaddy, hostgator, 1and1, aplus, romarg(cea mai limitata firma posibil), edomenii, ghesi, fastweb nu-ti recomand niciuna

doar te informez ca, pentru trafic international ambele(godaddy si hostgator) se misca bine iar pentru trafic din romania - firme din romania (dai si tu cu banul)
    sunt interesat pentru traficul international.intr-un final cred ca voi alege hostgator dupa ce voi avea iarasi o discutie cu ei in privinta limitarilor.
    daca totusi reusesc sa am probleme voi cumpara un server dedicat.intreb acum ca sa nu mai postez si data viitoare ce imi recomandati?
    ce parere aveti de theplanet ?

va multumesc pentru timpul acordat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Transfer domeniu de la godaddy la godaddy
    De un1cOoL în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th May 2009, 00:16
  2. Vreau sa construiesc 2 site-uri unu de Jocuri Altul de "FUN"
    De inSecure în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 26th January 2009, 11:38
  3. Hostgator sau Godaddy
    De starlookboy în forumul Hosting
    Răspunsuri: 49