Si daca tot ai postat intrebarea poate pui aici raspunsul lor .![]()
Si daca tot ai postat intrebarea poate pui aici raspunsul lor .![]()
Ca alternativa, iti recomand Hostmonster.
Hostgator pe shared e o mizerie de host care face overselling la greu. Nu stiu de ce pe dedicat ar fi mai seriosi. Godaddy sunt porcii aia care au banat Romania ca asa li s-a sculat lor. N-as mai face ever afaceri cu ei.
Obelix de ce zici ca au banat Romania? Eu am platit cu card din Romania, si nu a zis nimeni nimic
eu folosesc godaddy si nu am intampinat probleme nici tehnice si nici administrative;
nu stiu despre nici un ban pt romania din partea lor;
despre hostgator nu stiu din experienta asa ca nu pot comenta prin comparatie
Tocmai am luat un dedicated (varianta medie) de la Hostgator si merge super. Un prieten de-al meu a avut shared si a avut ceva problema, ca nu era instalat PHP5 pe server, in rest nu au fost downtime-uri sau alte probleme.
Am intrebat si daca au limita de useri. Au zis ca in cazul in care traficul depaseste anumite limite si incarca prea mult procesorul serverului, te roaga sa faci upgrade. Nu am chiar inteles acest "te roaga" ce inseamna, iti taie contul, iti pun limita, etc
Oricum, cel mai bine ar fi sa le trimiti un mail cu estimarea traficului lunar si sa ii intrebi daca e potrivit host-ul pentru ce iti trebuie tie. Raspund surprinzator de repede la mesaje si au si live chat. Ca si customer support, am fost placut impresionat de Hostgator.
Ei bine trebuie sa spun si celorlalti, care poate se intereseaza despre Godaddy, ca dupa ce le-am mai trimis un e-mail in legatura cu problema mea, si anume ca functia mail() nu functioneaza cum trebuie au rezolvat problema, asa dar continui cu ei.
Old story dar la cat de porci au fost atunci (nu raspundeau la emailuri cu saptamanile celor din Romania, trebuia sa intri prin proxy anonim sa-ti muti domeniile) nu mai vad un cent de la mine.
Iti zic eu ce inseamna: iti blocheaza contul si te intreaba daca-ti downloadezi ultimul backup si pleci sau faci upgrade la un pachet mult mai scump.
Am avut la ei un forum de 200 membri, al dracu de bine optimizat, trafic maxim 5% lunar din pachetul achizitionat si dupa doar doua luni de zile ma trezesc cu contul suspendat si invitatia sa le cumpar un server dedicat ca vezi domne, forumul meu manca resurse. Am testat forumul pe server local, pe servere ale altor provideri, niciodata nu se incarca o pagina in mai mult de 0.02 secunde. Doar la ei dura 0.5 secunde. Pentru ca pe un server inghesuie mii de clienti.
HostGator on Overselling - It is All Marketing | HostingFu
Daca ai situri dinamice (php, mysql) evita HostGator. Daca ai situri statice (html, poze) poti incerca.
Si Hostgator si Godaddy ofera servicii destul de OK, cel putin in ceea ce priveste uptime-ul. La Hostgator shared iti va suspenda contul fara discutii daca utilizezi mai mult de x% din resursele serverului, deci oversellingul nu e chiar atat de slabatic incat unii useri sa aiba de suferit datorita altora. Nu stiu in ce fel a banat Godaddy Romania, eu utilizez Godaddy atat pentru domenii cat si pentru hosting si nu am de ce sa ma plang. Singura chestie e ca de cateva luni au introdus un fel te taxa (TVA?) care se aplica preturilor afisate. Cine vrea hosting cu cPanel poate alege Hostgator dintre cele doua variante. Cine vrea hosting la care sa poata face trafic mai mult fara sa fie suspendat usor, dintre cele doua variante alege Godaddy.
P.S. 1) Acum am vazut ca povestea cu banatul era din 2004; pe atunci nici PayPal-ul parca nu mergea in RO.
P.S. 2) Intr-adevar, este greu, daca nu imposibil sa faci sute de GB trafic/luna cu un site PHP/MySQL fara sa treci de limita de utilizare CPU a unui cont shared. Deci marketing la greu. Oricum, pentru o utilizare rezonabila Hostgator este o optiune destul de OK.
Ultima modificare făcută de c_n_m; 20th February 2008 la 17:48.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)