In momentul de fatza am un forum de circa 7000 de posturi si 200 de membri.
Face in jur de 60 de vizite unice/zi.
Treaba "proasta" este ca am inceput toate astea la o companie care hosteaza forum gratuit, fara sa stiu ca voi avea succes cu proiectul meu.
Partea si mai proasta este ca nu ne accepta sa ne transferam baza de date de acolo la altcineva.
NU ne putem folosi de footer, nu ne putem folosi de Header.
Page Rank mai mare de 1 NU vom avea niciodata.
Nu putem instala alte teme, doar cele existente (is cam 100, dar in timp te cam plictisesti de ele).
Nu putem instal alte MODS-uri.
Forum-ul tine de un canal de mIRC, mare, si de asta zic ca va avea succes si daca incepem de la 0... Pentru ca se va anunta in topicul canalului schimbarea si pe forum o sa ii rog sa se inregistreze iar, o sa le trimit email prin newsletter din vechiul forum, sigur isi va reveni.
In cel vechi e si foarte mult offtop, sa'r putea sa pice bine schimbarea.
Ce ofer?
Depinde cine vrea sa sponsorizeze.
Daca este firma de hosting, va avea posibilitatea sa isi puna Banner pe Forum + google ads.
Daca nu este firma... va avea posibilitatea la Google Ads.
STIU ca nu e mult... dar ce sa ii fac daca nu cresc in page rank deloc. robots.txt (acolo mi-sa comunicat ca ar fi problema... dar nah, ce pot sa le fac.)
Ce vreau?
Hosting + nume domeniu. Legat de Sibiu si/sau de mirc si/sau de irc si/sau de chat.
DACA cumva aveti ceva care se potriveste cu ce am zis mai sus si vreti sa ajutati, trimiteti-mi un PM.
nume domeniu (10$ sa zicem) + hosting (50$ sa zicem) 60 de $ / an. Cat veti castiga voi, nu stiu, dar va garantez ca vor fi mult mai multi vizitatori daca am parte de nume + host (mai multe posibilitati de promovare). In concluzie cred ca veti castiga mult mai mult de 60 de $ /an.
DE CE NU FOLOSESC EU BANII ASTIA? Ati ghicit, nu ne lasa sa ne punem google ads
EU nu castig nimic si de aceea nici NU vreau sa platesc nimic. Eu o fac pt. canalul pe care activez, voi, probabil pt. bani sau pt. reclama.
Stima si Respect.
Astept PM-urile voastre.
PSdaca nu am ales bine topic-ul va rog mutati si acceptati scuzele mele.)