Îți recomand să citești articolul și să te uiți la data tichetelor de suport. Websiteul de test a fost găzduit la toate companiile din listă.
Îți recomand să citești articolul și să te uiți la data tichetelor de suport. Websiteul de test a fost găzduit la toate companiile din listă.
Adelin. Lucrezi la spatiul? PS: Nici eu nu am auzit de el.
Felicitari pentru articol. (cu/fara plata)
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
E util articolul, dar un top e relevant pe baza experientei comune pe care un numar mare de utilizatori il au cu un anumit serviciu.
O experienta personala cu un singur site, nu consider ca e relevanta pentru a alcatui un top, din diverse motive, ca de exemplu:
- poti avea ghinion sa nimeresti pe un server care sa nu fie foarte bine optimizat/setat. Am patit ca la aceeasi firma un site sa mearga prost pe un server si la cererea mea sa il mute pe alt server, unde sa mearga mult mai bine.
- conteaza in ce e facut site-ul, daca e php, ce versiune etc, ce pachete sunt instalate, daca ai verificat sa fie identice.
Am vazut site care pe un server mult mai performant, mergea mai prost decat pe un server mai slab, erau anumite optiuni la nginx, care nu erau compatibile cu site-ul; a fost foarte greu de diagnosticat cauza.
- referitor la suport, de obicei noaptea, duminica, au maxim 1 persoana si daca ai ghinionul sa fie ocupata cu alte task-uri/probleme, nu iti va raspunde imediat, deci nu poti trage o concluzie general valabila. Uneori suportul raspunde imediat, alteori mai greu, asa e in general la orice firma.
De exemplu, la una dintre firmele apreciate din topul tau, eu am renuntat pentru ca nu eram multumit de cum mergea site-ul.
Sau sunt companii care se schimba in timp, vezi hostmama, care acum cativa ani era laudata, nu au mai raspuns la mesaje de 1 an si sper sa dau de cineva sa nu imi mai factureze, dupa ce am mutat site-urile.
Preocupat (Recomandari firme hosting Romania cu pret pachet < 1 Euro) de a diversifica cât mai mult IP-urile siteurilor mele (majoritatea de tip satelit) sau ale colaboratorilor am beneficiat de aceste servicii de la majoritatea furnizorilor din piață.
În lista mea se regăsește atât spatiul.ro, firma de care pomenește Adelin (2008-2012, 2016-prezent pentru un fost și un actual colaborator), cât și 7 dintre firmele enumerate de Răducu. Poate că și dintre celelalte 3 să fi fost una sau mai multe în "portofoliul" meu. De asemenea firme pe care eu le consider de top [după cifra de afaceri, vechime, nr. angajați, reputație] nu sunt incluse în acest top.
Au fost și cazuri în care firme mari s-au mărișoare și-au încetat serviciile "peste noapte" sau au suferit atacuri ce au compromis siteurile (inclusiv backup-urile) sau care obișnuiau (sau poate obișnuiesc) să upgradeze pachetele la reînnoirea anuală (că poate nu se prinde reprezentantul clientului), dar per ansamblu nu pot spune că există o mare diferență (practică, nu teoretică) între loc 1 și loc 20.
Probabil este foarte greu să realizezi un Top10 furnizori de găzduire fără ca mulți dintre membrii acestui forum, precum este cazul și colegului nostru [Adelin], să nu constate că unii dintre furnizorii lor de hosting [cu care lucrează de mulți ani] nu se regăsesc în această listă.
Peace! Hakuna Matata!![]()
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 17th December 2020 la 23:24.
Nu mai CAUT content writer
Dacă ai pus Romarg, pe locul 1, la companiile de hosting, sigur ai interes! Romarg este o companie destul de bună la vânzarea de domenii, nicidecum la hosting! De 15 ani tot testez la companii de hosting și fiecare companie are problemele ei dar, Romarg, pe primul loc, este ca și cum ai spune că un duș rece te face să transpiri.
Din ce arăți tu acolo, ordinea este cu totul altfel. Dacă cumva te referi doar la share hosting, poate că ai dreptate dar mă îndoiesc. Romarg pe primul loc, nici pe departe.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)