Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Practica ciudata

Vizualizare arbore

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Parca nu te-as crede. Am cont la ei si am cumparat un domeniu de la ei pe care l-am mutat pe alt hosting. N-am avut nici o problema. In al doilea rand, poate imi explici cum era adica "captiv". Cand cumperi un domeniu de la clausweb ti se da o parola de acces la contul rotld pentru administrarea domeniului. Daca vrei sa pleci pur si simplu schimbi dns-urile si iti vezi de drum.

@Maldinii. Vad ca se poate intra pe admin, acum cere parola si userul, asa cum ar trebui. Nu cumva te plangi prea repede pe forum, inainte sa iei legatura cu claus? Pe de alta parte, daca nu te mai ocupi de site, de ce te plangi si de ce vrei sa intri in admin?
    Nu ma plang pe forum, site-ul nu ma intereseaza, eram doar curios despre cum vadeti si voi abordarea, poate mie imi scapa anumite aspecte. Inteleg ideea, dar totusi cred ca erau optiuni mult mai elegante gen : pus limit login plugin, upgrade wp + notificare, adica in loc sa puna ala sa dea un mail de confirmare : in 5 zile esti obligat sa faci update de wp+ x plugin .

Unii dintre voi ar trebui sa intelegeti ca sunt si discutii constructive, ca nu ar trebui sa se vorbeasca numai de vine despre voi ca altfel e mai greu sa avansati. Nu am intrat aici sa injur pe nimeni sau sa ma plang ci doar sa cautam solutii mai bune
    Ultima modificare făcută de Maldinii; 23rd April 2014 la 19:21.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. CPM, ce preturi se practica? se merita 500Euro /luna pentru un site cu 13mil vizualiz
    De cristian.ene în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th March 2011, 02:48
  2. 4seo.ro practica spam
    De Adrian în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th February 2011, 09:11
  3. Cum sa profiti de cei ce practica Black Hat SEO?
    De saladfingers în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2009, 04:26
  4. Copiatul se practica ...
    De maxxone în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2007, 16:59
  5. Practica Ciudata - Un Fel De Spam Pe.edu
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th December 2005, 19:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •