Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Afacere Hosting ...

Afișare hibrid

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    tot carcoteala: daca eu iau un reseller de la tine si crapa serverul, ma lasi cu fundul in balta?
    @robroy, serverele noastre nu crapă (sic) , înșa hai să vedem întrebarea inițială:
    De asemenea suportul pentru clientul meu mi-l va oferi cei de la care am reseller prin intermediul meu?

Una e nivelul serviciilor (SLA) între furnizor și reseller și alta e asistența tehnică (ex: "va rog sa verificati de ce nu mai primesc mesaje pe adresa office@domain.tld") oferită clientului final.
    Pe scurt, ca furnizor o să ofer resellerului resursele contractate, dar n-o să asigur asistență tehnică clienților finali, cel puțin nu înainte de a clarifica niște condiții comerciale.

@Hakuna Matata
    Dacă aș fi în locul tău, înainte de a lua un cont de reseller (sau în timp ce caut potențialii furnizori), aș citi și reciti toată documentația de cPanel (și eventual WHMCS);
    Ca reseller poți oferi servicii excelente clienților finali și interacțiune minimă cu furnizorul.
    .:|:.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de gupi Vezi Post
    Una e nivelul serviciilor (SLA) între furnizor și reseller și alta e asistența tehnică (ex: "va rog sa verificati de ce nu mai primesc mesaje pe adresa office@domain.tld") oferită clientului final.
    Pe scurt, ca furnizor o să ofer resellerului resursele contractate, dar n-o să asigur asistență tehnică clienților finali, cel puțin nu înainte de a clarifica niște condiții comerciale.
    Gupi, nu vreau sa fiu inteles gresit, iti dai seama ca nu as fi nesimtit sa stresez providerul decat pentru probleme ce tin de infrastructura. Nu m-as apuca sa trimit mail la provider sa ii faca update de wordpress clientului, sau mai stiu eu ce tampenie .
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Gupi, nu vreau sa fiu inteles gresit, iti dai seama ca nu as fi nesimtit sa stresez providerul decat pentru probleme ce tin de infrastructura. Nu m-as apuca sa trimit mail la provider sa ii faca update de wordpress clientului, sau mai stiu eu ce tampenie .
    Sunt convins, mesajul era pentru exemplificare: discutiile astea sunt însă mană cerească pentru cei aflați la început.
    .:|:.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afacere offline.
    De Pancu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 74
    Ultimul Post: 4th June 2012, 03:02
  2. Domeniu de vanzare: Afacere.NET
    De iSKY în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st May 2012, 17:31
  3. Vand afacere la cheie
    De Claudiu Ciobanu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th February 2008, 16:09
  4. Afacere pe web
    De undoweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th July 2007, 11:50
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •