26th November 2013, 01:31
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
George Ginghina
Cristi, tu ai citit contractul? Dar termenii si conditiile?
Daca nu, iti arat eu:
"7. Backup
Backup-urile sunt facute de catre noi zilnic atat la fisiere , si baza de date. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa downloadeze fisierele si baza de date periodic."
Preluat de
aici.
Stii ca exista o diferenta intre "ti se spune clar" sau "contractul stipuleaza" si "sfatuim".
Oamenii iti zic "Uite George, noi facem backup-uri zilnic, ca sa te ajutam pe tine, dar nu oferim nicio garantie ca sunt integre si ca sunt stocate in siguranta la noi. Deci, daca vrei sa fii sigur ca site-urile sunt in siguranta, downloadeaza-le pe calculator la tine, pe local".
In care parte din mesajul de mai sus se angajeaza ei sa-ti tina tie backup-urile in siguranta si garanteaza pentru ele, in caz de fisierele nu mai sunt de gasit, sub oricare motiv? Devii penibil cu mesaje gen "Vrei sa-ti mai spun o chestie? La o zi dupa nefericitul incident am vizitat un avocat pentru a va da in judecata. Pot pune la dispozitie si chitanta, si tot ce vrei, pentru a-ti dovedi ca nu vorbesc balarii. Ati primit citatie? Nu. Stii de ce? Pentru ca tot eu am fost cel cu "lasa-i ba, ca-s si ei oameni!"."
Citeste care sunt obligatiile tale si care sunt obligatiile firmei de host si dup-aia mai vezi pe cine dai in judecata si pe ce motiv.