25th November 2013, 16:54
3 out of 3 members found this post helpful.
Sa-i dai in judecata ca ce? Hai sa nu intram in penibil, George, ca ai si tu experienta "bogata" pe seopedia, nu treci acum drept userul "cel mai corect" din comunitatea asta, ca nu tine. Asta-i riscul pe care ti-l asumi cand iti iei host shared si ti se spune clar ca e responsabilitatea clientului sa-si faca backup.
Nu-ti convine host-ul, te muti. Treaba e simpla. Ca tu ai ramas pentru cele 3 luni gratis sau pentru orice alte promisiuni ti-au facut baietii, e decizia ta, dar nu mai continua sa dai vina pe ei. Tu esti tipul de client pe care niciodata n-ai cum sa-l multumesti. Tu vezi doar partile negative din orice, de cand iti citesc posturile, numai te plangi, ba de aia, ba de aia. Clienti de genul am "fumat" la viata mea destui incat sa-ti dai seama de ei de la o posta. Clientii de genul nu aduc un plus unui business, dar, ca vrei ca nu vrei, trebuie si ei tratati.
Sa nu se inteleaga ca iau apararea nshost.ro, eu dupa asemenea incident as fi plecat INSTANT de la ei. Este EXCLUSIV incompetenta lor si a partenerilor lor, asta e singura cauza a ceea ce s-a intamplat. Faptul ca mai vine si o persoana oficiala si scrie un mesaj agramat, precum cel de mai sus, in numele firmei, intareste si mai mult decizia mea de a nu fi clientul lor.
Si, bravo puthre pentru ca le-ai facut o parte din treaba pe care trebuiau sa o faca cei de la nshost.ro, e de apreciat. 
Sa aveti un weekend fain.