31st October 2013, 22:07
2 out of 2 members found this post helpful.
@George Ginghina: un VPS de la intoVPS (unmanaged - daca stii cu ce se mananca Linuxul) sau WiredTree (managed - daca habar n-ai ce-i aia linia de comanda) + backup saptamanal Amazon S3. Asta consider eu ceva serios. 
Cand faci bani din site-urile respective... nu mai e cazul sa te zgarcesti.
Ultima modificare făcută de casperel; 31st October 2013 la 22:16.
2nd November 2013, 20:02
1 out of 6 members found this post helpful.
Salutare am citit toate postarile voastre si cred ca este neplacut pentru clienti insa si pentru proprietarul firmei de hosting sa i se intample asa ceva. In termenii si conditiile fiecarui provider de hosting se stipuleaza ca backup-ul trebuie facut periodic de catre client insa este inadmisibil ca provider-ul sa nu aibe un back-up externalizat care sa poate restaura conturile in cazul unui astfel de pierderi. Eu detin un serviciu de gazduire web la dims.ro, site-ul pe care il am este ps3hax.ro, poate multi dintre voi il cunoasteti daca detineti console ps3. Referitor la hosting nu am avut probleme, iar ca solutie de back-up chiar daca am in cpanel back-up zilnic automat de r1soft, eu imi fac back-up zilnic la baza de date cu AkeebaBackup (Platforma pe care ruleaza site-ul este joomla).
9th November 2013, 20:57
5 out of 5 members found this post helpful.
Lui Zoly i-am recuperat datele din google cache (Problema site).
Daca mai are cineva problema asta, va astept.